norge-står-stille
Reisetips,  Familieferie,  Togreise

Norge står stille

Norge står stille

 

I går kom nyhetene om at alle skoler og barnehager skulle stenges og at Norge skal ta en «pause», Norge står stille. Norge har aldri opplevd så mange forbud og restriksjoner noen gang i fredstid.

 

Jeg synes det er et nødvendig tiltak og er veldig glad for at regjeringen gikk for denne løsningen. Vi så jo allerede onsdag når Danmark gikk for den samme løsningen, at det måtte komme her også.  Det er  bedre å gjøre et slik tiltak og kanskje stoppe viruset raskt. Det sies at både Kina og Italia nå begynner å få kontroll over viruset etter at de, har stengt alt utenom matbutikker og apotek.

Her i Ski har storsenteret besluttet at det blir kortere åpningstider og jeg håper andre sentre følger etter.

Den viktigste jobben vi alle kan gjøre nå er å redusere mulighetene for at viruset sprer seg. Jeg oppfordrer alle til å følge regjeringens kriseplan, er du i karantene så hold deg til det.

ALLE SOM HAR VÆRT UTENFOR NORDEN ETTER 27 FEBRUAR 2020 MÅ HOLDE SEG HJEMME I 14 DAGER FRA 12 MARS kl 18.oo

Folkehelseinstituttet har blant annet offisielle sider med gode råd rundt korona. Disse sidene finner du ved å trykke her.

Det er et felles samfunnsansvar vi alle har, nå er det ikke tid for å være egoistisk. Jeg har selv sagt at jeg er ikke redd for å bli syk, men vi har alle noen som er i risikogruppen og vi har ingen å miste. Så brett opp armene og ta i et tak for Norges største dugnad.

Jeg har troen på at vi kommer godt igjennom denne krisen hvis alle deltar og følger regjeringens ordre og anbefalinger.

Reiselivsbransjen en av de store taperne!

 

Flysselskapene  og hotellene våre blir hardt rammet av denne krisen, jeg håper virkelig  den blir kortvarig.

Store konferansehotell sliter virkelig økonomisk når alt blir avlyst, og ikke minst de ansatte som blir permiterte. Dette vil få store ringvirkninger for mange, vi får krysse fingre og tær for at regjeringen holder det de lover om at bedriftene skal få hjelp.🙏

De fleste charter operatører har nå gått ut med at hvis du booker nå har du mulighet for gratis ombooking eller at du kan avbestille kostnadsfritt. Selskapene sliter med likviditeten nå som folk både avbestiller og slutter å bestille. Så hvis det klør litt i reisefoten, kan du nok gjøre noen gode kjøp i løpet av kort tid. Jeg er optimist og tror at dette snart går over og vi igjen kan bestille og planlegge sommer ferien 2020.🤩🙌

Vi må ha troen på at dette ordner seg raskt! Og at vi snart kan reise på tur igjen😎✈️

 

1208AA6B F28C 4C0C B9D4 FDF026615DD4

Jeg lagde en liste i fjor om 10 grunner til å reise:

 

1. Oppleve nye steder: Jeg elsker å dra til nye steder og kunne krysse av på kartet at jeg har vært der.

2. Lære om andre kulturer: Jeg synes det er Spennede å se hvordan andre lever, om det er Amish Folket i Pennsylvania eller Budistmunkene i Thailand.

3. Møte nye mennesker: Det er sjelden man reiser på tur uten å komme i kontakt med nye mennesker, man ser de kanskje aldri igjen men alltid hyggelig å bli kjent med noen nye.

4. Utfordre seg selv: Jeg har jo reist ut på jobb i verden helt alene i mange år, men for yngre kolleger har det vært ett issue noen ganger. Jeg var nok ikke så høy i hatten første gangen jeg heller.

5. Føle at man lever: Definitivt en av de beste følelsene som finnes synes jeg, flyplass = glede over en ny reise til en ny opplevelse.

6. Hente seg inn: Ferie er deilig ingen ting som slår den 🙂

7. Nye impulser: Alle trenger å oppleve noe nytt, man må ikke reise på andre siden av jorda for det, nabobyen kan også ha noe å tilby som du ikke har sett før.

8. Minner for livet: Jeg gleder meg i lange tider over minner fra flotte turer, igjen ikke nødvendigvis fra andre land men også over flotte turer i naturen.

9. Livet er for kort til…: Man bør reise mens man kan plutselig endrer livet seg og man får ikke reist.

10. Ikke tenke tilbake og tenke hvis at….. : Jeg lever etter mottoet bedre å angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort.

Det er selvfølgelig mange andre grunner også, men for meg syntes jeg disse passet bra.

Dette bildet burde hengt i alle hjem 😂

mobile 2077480 1549641805455 2077480 5 1549641805470

Jeg «gleder» meg mye med å reise, ihvertfall 3 ganger pr tur.

1. Gleder ved planlegging

2. Gleder på reisen

3. Gleder over alle minnene

God helg fra Ski😎

 

Dagen idag vil nok her blir nok ganske rolig, men ser for meg at neste uke blir litt hektisk når både barneskolen skal ha nettundervisning og studenten i huset skal lese til en eksamen. Samtidig skal noen jobbe litt🤪 Blir nok litt ustruktert de første dagene, så går det seg nok til etterhvert. 

VI FÅR ALLE BIDRA VED AT NORGE STÅR STILLE OG VIRUSET KAN DØ UT. DA BLIR ALT BRA TIL SLUTT <3

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

REGISTER DEG GJERNE HER HVIS DU ØNSKER GODE REISETILBUD TILSENDT PÅ MAIL, NÅR JEG FÅR INN SPESIALPRISER FRA MINE LEVERANDØRER.

Les gjerne mine tidligere innlegg om    Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗 Eller Skal du reise bort i påsken ???

Annonser

SJEKK GJERNE UT LINKENE UNDER HVIS DU PLANLEGGER EN REISE😎✈️🚗🚖🏨

 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

?c=19390&m=1587514&a=368606&r=&t=html

?c=9260&m=557267&a=368606&r=&t=html?c=28864&m=1403211&a=368606&r=&t=html

Husk at du alltid kan få linker til bestilling av billetter til både fotballkamper i Europa, teaterbilletter og andre show til mange steder i verden fra meg.😎🤩

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *