Tid for å drømme, vi må ikke gi opp
Reisetips

Tid for å drømme, vi må ikke gi opp!

Nå er det tid for å drømme, vi må ikke gi opp. Vi skal ut å reise igjen, selv om det kanskje tar litt tid.

 

Akkurat nå drømmer jeg meg laaaangt bort… Jeg drømmer meg bort til en kritt hvit sand med sol og varme. Er du også en som kan drømme litt? Etter gårsdagens pressekonferanse til Regjeringen kan jo hvem som helts bli både trist og lei. Det har aldri vært viktigere å holde humøret og drømmene på topp nivå. Vi vet jo alle at dette går over etterhvert, vi må fortsette å vaske hender og holde avstand.

Vi er jo vant til å kunne bevege oss fritt i Norge, men når vi i tillegg blir bedt om å hodle oss mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt er det jo et tegn på at det nå er alvor. 

Så jeg håper alle følger disse reglene så vi blir kvitt elendigheten, og kanskje kan få en hyggelig julefeiring med alle våre nære og kjære.

 

Tid-for-jentetur
Det er lov drømme og lengte tilbake til gamle reiser. Foto:Reisetips24.no

Reklame

Skulle du trenge påfyll av håndsprit sjekk ut disse, trykk på bilde. NÅ PÅ TILBUD TIL GOD PRIS!!

Veldig fine å ha i vesken eller i skolesekken til barna.Bilde 22.10.2020 00 07 29

Her er 5 ting det kan være lurt å forberede til verden blir frisk igjen:

 

  1. Sjekk pass, når går passene til familemedlemmene ut? Husk at barna sine pass har kortere gyldighetstid enn oss voksne.
  2. Sjekk reiseforsikringen, har du helårsforsikring gjelder den hele familien? Husk at hjemmeboende barn ofte kun dekkes til de er 20 år. (årene går fort) TRENGER DU REISEFORSIKRING KAN DU SJEKKE UT TILBUDET FRA HEDVIG TIL REISETIPS24.NO ´S LESERE  HER
  3. Er alle reiseeffekter som koffert, bag eller sekk i orden? Fint å ønske seg til bursdager eller jul hvis du skulle trenge noe nytt.
  4. Finn din drømmedestinasjon,  kjøp inn reisehåndbøker og drøm deg bort.
  5. Åpne en sparekonto som skal være til drømmeferien. I DNB har de «Morsom sparing», hvor man har automatisk trekk på valgfritt beløp for hver gang du drar bankkortet ditt. Blir fort penger av sånt.
tid for å drømme
Minne fra Key West i Florida Foto:Reisetips24.no

Vi må fortsatt holde oss i Norge... Covid-19 pandemien er ikke over! Regjeringen har igjen kommet med nye restriksjoner.

Det har dessverre igjen blitt en stor økning av smitte på denne pandemien både i Norge og resten av Europa den siste uken, og alle frarådes å reise både i Norge og ut av landet. Vi har også blitt oppfordret til å holde os mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt. Anbefaler deg å bruke munnbind, spesielt på offentlige steder og kollektivtransport. 

Det globale reiserådet er forlenget frem til. 15. januar 2021. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, Hvor vil du reise når pandemien er over?

eller Gode grunner til å reise på tur

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Håper ukens innlegg falt i smak🤗

Jeg vil ønske deg en riktig god helg🤩 

Klemmer fra Wenche

[elementor-template id="5456"]
[elementor-template id="5477"]
[elementor-template id="3242"]
[elementor-template id="5480"]

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *