Velkommen-til-reisetips24.no
Båtreise,  Bilferie,  Charter & Pakketur,  Familieferie,  Reisetips

Velkommen til ReiseTips24.no nye nettside

Velkommen til ReiseTips24.no, veldig hyggelig å kunne presentere den nye nettsiden.

Velkommen-til-reisetips24.no

 

Jeg er veldig fornøyd med den nye nettsiden; velkommen til ReiseTips24.no. og håper du finner den nyttig når du er ute å leter etter inspirasjon til ferie eller helgeturer. Velkommen skal du være!

Når Corona krisen slo innover oss måtte vi tenke nytt alle, vi kan fortsatt ikke reise utenlands, men vi har jo et veldig vakkert land selv.

Verden vil bli frisk igjen og vi vil kunne reise lenger, men inntil videre for vi holde oss i Norge.

Du vil selvfølgelig finne reisetips og gode tilbud på denne siden, det vil bli en nettbutikk med reiserelaterte produkter. Nettbutikken er vi  ikke helt i mål med ennå , men vi skal holde dere oppdaterte og si fra så fort den blir  publisert. Alle linker virker ikke helt ennå, men det kommer fortløpende i løpet av noen uker. Bloggen virker og alle annonser som ligger på forsiden. Håper du også blir fornøyd:)

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, så for du spesialtilbudene først, og vi mottar ofte gode tilbud med begrenset tilgang fra våre leverandører og samarbeidspartnere.

Logo - ReiseTips24.no

Skoleferien er straks i gang

Sommerferien vengsøy.jpng
Båtlivet er herlig her i Norge Foto:Vengsøy rorbuer

De fleste skoler starter sommerferien neste fredag, og mange er nok fortsatt i villrede om hva man skal finne på.

Å feriere i Norge er ganske dyrt for mange og flybilletter er det lite salg på om dagen. Det beste for mange er å reise med bil, og kanskje ikke så langt hvis du har med deg små barn. Man kan ofte finne mye artig i din egen kommune, som du kanskje ikke har tenkt på….

Drøbak
Vakkert ved sjøen nå Foto:Reisetips24.no

Mange har kanskje familiehytter eller familie i en annen by de kan besøke.

Jeg er så heldig at jeg har flere muligheter, både ved sjøen og på fjellet.

Vengsøy Rorbuer

Design uten navn 2
Vengsøy Rorbuer Foto:Vengsøyrorbuer

Har du tenkt deg nordover til Troms vil jeg virkelig anbefale å besøke Vengsøy Rorbuer, det ligger fantastisk til med utrolig mange flotte opplevelser rett utenfor døra. Du kan fly til Tromsø og eventuelt leiebil derfra. Turen ut til øya tar ca 1 time med bil og ferge.

Vengsøy Rorbuer er et vakkert sted å slappe av og koble fra det daglige maset. Et perfekt tilfluktssted for å jakte på nordlys nær Tromsø by. Her kan du virkelig få oppleve den arktiske naturen med fantastisk utsikt og føl ektheten av øya.

Dette stedet er et familie eid sted hvor Maria og hennes mann Nils-Jørgen har bygd et så koselig sted med maritim tømmerstil. De stiller gjerne opp som guider og hjelper deg med det meste. De har lagd ferdige mange flotte turforslag som ligger i hver rorbu.

Her kan du også ta med familien, kjæresten, vennegjengen eller  arbeidskollegaene dine for hyggelig samvær. Her kan du sove i  denne romantiske hytta omgitt av fjorder med utsikt over sjøen og opplev Norges lokale fiske kultur. Dette kan vel kalles norsk nasjonalromantikk i egen person.  Stedet har tre nybygde hytter med romslige rom, komfort og et stort kjøkken. Perfekt å ta med egne ingredienser og lage hjemmelaget mat. Et perfekt reisemål for fotturister både sommer og vinter.  Her kan du senke skuldrene og nyte tryggheten og den rolige atmosfæren.

81799221 506561959966891 5591848399197437952 n
Vakker utsikt fra Rorbua Foto: Vengsøy Rorbuer

Hver  hytte har tre soverom for maks. 6 gjester. Egen badestamp  er plassert  på terrassen av eiendommen, slik at du kan sitte å bade å se ut over havet.

Her kan du virkelig oppleve mye av norsk vakker natur, gå lange turer,  leie båt å dra på havfiske og ikke minst midnattsola. Har du ikke vært nord for Polarsirkelen ennå må du benytte sjansen i år.

På dette stedet er det mye og oppleve både sommer og vinter, så har du ikke mulighet i sommer sjekk ut høst/vinter da vel! Nordlyset om vinteren er også utrolig fint.

82164542 501287243839501 8222284090087309312 n Glad i å fiske? Her er det muligheter for skikkelig fangst! Foto: Vengsøy Rorbuer[

Du kan sjekke tilgjengelighet og  bestille opphold her

Trenger du leiebil i sommer ta å sjekk ut mine tilbud fra AutoEurope

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

Følg meg gjerne på instagram her og  på facebook her

Her vil du finne konkurranser og noen giveaways i tiden fremover.

Ønsker alle en super helg og at det nydelige været vi har  fortsetter.

Du kan gjerne sjekke ut noen av mine tidligere innlegg om Vi må drømme litt nå eller Velkommen Mai

Igjen Velkommen til Reisetips24.no  nye nettside, og jeg håper du vil trives <3

Stor klem fra Wenche <3

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *