velkommen-september.jpeg
Hotell & Overnatting,  Reisetips,  Storbyferie,  Vennereise,  Venninnetur

Velkommen September 2020

Velkommen September 2020 – Høsten er i anmarsj!

velkommen-september-2020
Velkommen September 2020 Foto: Reisetips24.no

 

Velkommen September 2020 – Høsten er i anmarsj, er jo litt koselig med mørkere kvelder og stearinlys også!

 

Jeg skal innrømme at sommer er min favoritt årstid, men det er litt koselig med høsten også…. Mørkt ute, stearinlys på bordet, te, pledd i sofaen og kanskje et strikkeprosjekt? 

Jeg er jo et høstbarn og elsker jul, mulig det er det jeg ser frem mot… bursdag og jul?

Vi har vært veldig heldig med været hittil i September, føles faktisk som sommer midt på dagen. Morningene og kveldene er kalde, men bare å kle på seg. 

Savner å reise!

Jeg savner virkelig å reise nå, men hva med å ta en storbytur i eget land? Nå er det bare noen uker igjen så er det høstferie og julemarkedene er heller ikke langt unna. Tiden bare flyr og det kan være lurt å sjekke ut forskjellige ting litt i forkant. Oslo, Trondheim, Tromsø, Stavanger og Bergen alle disse er byer som har mye å by på. 

Hva med å booke seg en tur?

Det er kanskje tidlig for mange å tenke på jul, men jeg har prøvd nå å booke hotell i Røros under markedet der og det er faktisk fullbooket. Vi vil ha julestemningen, er ikke alle byer som har snø, men alle lysene og pynten gjør det stemningsfylt uansett.

Hva med å booke en tur til en by med julemarked og hente litt julestemning……I år ser det fortsatt ut til at vi ikke kan reise ut av landet,  til alle store julemarkeder i Europa. Selv her i Norge har vi flere, Oslo har «Jul i vinterland» i Spikersuppa, Vi har «Bergen Julemarked» på Festplassen, Stavanger har «Julefryd», Trondheim har osv de fleste har åpent hver dag,fra slutten av november og til slutten av desember.

bergen christmas market photographer bergen julemarked
Flott julemarked i Bergen på Festplassen FOTO : Bergen Julemarked

 

Røros skal ett veldig flott julemarked som jeg har vurdert å ta en tur til for å sjekke ut. I år er det fra 3-6 desember (torsdag-søndag)

For oss som er vokst opp med Pippi Langstrømpe skal det visst være magisk og oppleve denne byen i desember.

Sjekk ut denne linken for nærmere informasjon om overnatting osv.

https://julemarkedroros.no/

julirøros
Magiske Røros på vinterstid FOTO: Visittrondelag.no

 

Det har blitt veldig populært å ta en venninne – eller kjærstetur i slutten av november/ begynnelsen desember måned for julegave shopping og kos. Trenger man å hente litt juleglede får man det på sånne steder.

Her får man kjøpt alt fra lokal produserte matvarer, julekaker, kunst og håndverk, hjemmestrikk og alskens godterier for både liten og stor.

Det er som regel matboder hvor man får kjøpt varm kakao med krem, solbær toddy, pølser, elgburger osv Julenissen er ofte på besøk og man kan ta bilder av barna sammen med han. Kanskje lage julekort av de????

Jeg vil anbefale å sjekke denne linken for julemarked i Norge, velg byen du er i eller skal til for å se om det er et julemarked du kan besøke og eventuelt når de er åpne.

52EB5C5B 1CE9 4315 9432 A5B76EB1C552
Jul i Vinterland 2018 Foto:Reisetips24.no

 

 

 

Vi må fortsatt holde oss i Norge…Covid-19 pandemien er ikke over!

Det har dessverre blitt en oppblomstring på denne pandemien i visse deler av landet vårt, og alle frarådes å reise ut av landet. Vi har  også blitt  oppfordret til å bruke munnbind, spesielt på kollektivtransport. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, her ett om tips til forberedelser til reisen https://reisetips24.no/?p=1617 eller her Et reisebrev fra Florida. https://reisetips24.no/?p=517

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Ønsker deg en super helg🥰 Klemmer fra Wenche

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 🚗✈️🏩

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere. Du finner mange gode tilbud i Norge også!

REKLAME

 
?c=14374&m=551902&a=378002&r=&t=html
 
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 21 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

REKLAME

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere her

 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *