velkommen juli.jpg
Bilferie,  Europa,  Familieferie,  Fottur & Fjell Vandring,  Hotell & Overnatting,  Leiebil,  Reisetips,  Storbyferie,  USA

Velkommen juli – Hvor ble sommeren av?

Velkommen juli – Hvor ble sommeren av? Jeg var på vestlandet i forrige uke i deilig sommervær…..

velkommen juli.jpg
4th of July i morgen Foto: Reisetips24.no

Velkommen juli –  Sommeren som vi venter på hele året går fort, vi kan allerede skrive juli…. 

 

Jeg synes tiden går så alt for fort. Jeg var på vestlandet i forrige uke og hadde så utrolig fint vær, så kommer man hjem til kulda og regnvær…..Jeg vil ha sol og varme.

I morgen er det 4th of July, USA ´s nasjonaldag er et arrangement jeg pleier å få med meg i Frognerparken, i år er også det avlyst pga COVID-19. 

 

4 juli i Norge 2020

Hvert år pleier  ACCN (American Coordinating Council of Norway) å arrangere folkefest i Frognerparken, og i år skulle det vært  35 årsjubilemum av dette flotte arrangementet. Det  legges alltid til  den nærmeste søndagen  til 4 juli.

Her finner man  mange boder med amerikansk mat, kaker, godis, lotteri og lykkehjul. Alltid veldig  bra underholdning på scenen. . Det er  ponny ridning, leker og vannmelon spise konkurranse for barna. Har du ikke vært i USA før bør du få med deg dette. Det er som å være i Amerika😍

 

I ifjor var det Daryl McDade & Soul XL og Lawson Vallery & Band som spilte herlig musikk. Det var line Dance oppvisning og litt opplæring med Kelli, samt at OCT Galaxy hadde Cheerleading oppvisning. Veldig flinke alle sammen.

13D3718D 32CE 4201 A4F4 7C607652720F

 

velkommen juli.jpg
Hun her koser seg hvert år her, posen full av premier fra lykkehjulet Foto:Reisetips24.no

Bilutstilling

 

velkommen juli.jpg
Flott bilutstilling i Frognerparken Foto:Reisetips24.no

Det er stor  interesse for å stille ut sine «Dollarglis» her hvert år i Frognerparken. Her har de kåret årets Amerikanske bil i en årrekke. Vinneren er ofte en bil det er få eksemplarer igjen av i hele verden, og de er pusset opp.

I fjor høst var det diskusjoner i Oslo Kommune om at det ikke skulle være lov lenger. Det ble heldigvis endret tilbake og det vil nok bli en flott utstilling i 2021.

  Kjenner du noen som er glad i amerikanske biler bør du anbefale de å ta en tur å se neste år. Mange flotte å se på, selv for oss som ikke har helt interessen😔

Sommer i Oslo

 

sommer-i-oslo
Utsikt over Oslo fra Holmenkollen Foto:Reisetips24.no

Selv om det ikke blir det vanlige arrangementet for meg er det mye annet å finne på i Oslo på denne tiden. 

Vil nok ta meg en tur ut uansett hver og vind.

Anbefaler deg å sjekke ut http://www.visitoslo.com Her finner du alltid oppdaterte programmer og åpningstider til både museum og andre attraksjoner som finnes i hovedstaden.

Følg meg gjerne på instagram her

Les også mitt tidligere innlegg om sommerferie https://reisetips24.no/?p=645

Vurderer du å reise og trenger hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere.

Ønsker alle en super helg!

Klemmer fra Wenche

 
Reklame
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *