velkommen-august

Velkommen august

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Velkommen august

Velkommen august, den 8 måneden i 2019 er her.Vi må jo bare ønske den velkommen også. Er det bare meg som syns at tiden flyr fort?

 

August forbindes stort sett med skolestart, og da er liksom høsten her. Jeg er liksom ikke helt klar ennå🙈 Vi har hatt en fin sommer, og god været er på vei tilbake med både sol og varme her på Østlandet.

Bergen i finvær🌞

I år har det vært litt annerledes ferie for oss, vi har oppholdt hos mest i Norge. Det har vært veldig avslappende og vi har fått med oss masse.

Først var vi på hytta i Fredrikstad noen uker, med The Tall Ships Race 2019 som en av de store høydepunkter. Det var en flott opplevelse å være med på, byen yret av sprudlende og glade mennesker. Man måtte liksom inn til sentrum hver dag. Fredrikstad kommune har virkelig lagt sjela si i dette arrangementet.

Mange fine seilskuter på brygga😎

Vestlandet

Vi satte så kursen til Vestlandet og besøkte familien i Stryn, vi var super heldig med været, 34 grader er ikke hverdagskost på de kanter.

Vi fikk med oss den nye gondolen, som virkelig kan anbefales. For en utsikt, for et anlegg. Se forrige ukes innlegg. https://reisetips24.no/

Vanligvis når vi er der, kjører vi bare den samme veien hjem, altså Gudbrandsdalen, men denne gangen tok vi noen dager ekstra og kjørte via Bergen. Vi fikk besøkt både Haugesund og Stavanger, før vi tok Sørlandet rundt tilbake til Oslo. Veldig fin tur, er litt sånn at man bør jo kjenne sitt eget land også…. Og jeg manglet strekningen Bergen – Flekkefjord 😂😂 Så da kunne det ikke passet bedre.Men jeg skjønner jo at man velger å reise utenlands, å feriere i Norge er ikke billig.

Alle aktiviteter koster også ganske mye, så den billige ferien i år ble kanskje dyrere enn en sydentur🙈😎

Gjestehavna i Grimstad🚤⛵️

 

Ønsker dere alle fine følgere en super helg 😎🌞 Her skal vi feire min mammas 70 årsdag med hele familien, det blir veldig kos🥰🍓🎂🇳🇴

 

Annonser

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 😎🚗✈️🏩

 

Trenger du leiebil kan du sjekke ut denne linken http://www.autoeurope.no/bilutleie/?tt=9260_12_323004_

Trenger du fly og hotell sjekk ut  her

Se også mine tidligere innlegg https://reisetips24.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.