ukene flyr
Familieferie,  Reisetips

Ukene flyr og vi skal tenne det 3 lyset på søndag!

Ukene flyr......

Ukene flyr og vi skal tenne det 3 lyset på søndag. Er det bare meg som syns det går litt for fort ? Jeg begynte tidlig å pynte til jul for jeg synes faktisk førjulstiden er veldig koselig, er noe med forventningene og alle de koselige tingene man kan gjøre. Nå er jo denne førjulstiden helt annerledes enn hva vi pleier å gjøre, slik som førjuls turene til julemarkeder rundt i Europa for min del. Budapest skulle vært forrige helg, men det gikk fint å holde seg hjemme også. 

 

Her hjemme hos oss er huset julepyntet både ute og inne, og vi har rukket å bake noen slag. Veldig hyggelig å spille litt julemusikk, tenne lys og røkelse til arbeidet. Vi har lagd noen kranser, og kommet i gang med julegave handling. Heldigvis er det ennå 13 dager igjen til julaften. 

 

Ukene flyr
I år har jeg laget noen julekranser og er ganske fornøyd med resultatet. Foto: Reisetips24.no

Lov til å kose seg litt.....

Jeg håper du klarer å kose deg litt selv om ting er annerledes og du kanskje ikke får feiret jul som du pleier. Jeg tenker vi  får være takknemlig for at vi er friske,  og at det snart kanskje er lys i tunnelen. Denne pandemien kommer vel til å minke i styrke når vaksiner er på plass. Jeg krysser ihvertfall alt for at vi snart skal kunne leve som vi har vært vant til. Helseministeren sa i går på Regjeringens pressekonferanse at jul og påske blir annerledes, men at han håpet på at ting ville endre seg til sommerferien.

Mens vi venter lager jeg litt småkaker og pynter til jul, koselig det også. ALT BLIR BRA TIL SLUTT!!!

siste helgen før jul 2020
Det er lov å kose seg litt i førjulstiden i år....Foto:Reisetips24.no

Alt blir bra til slutt.....

Jeg synes alle bør prøve å tenke litt på andre i denne tiden, ta en telefon til en som kanskje sitter mye alene. Send en sms, ensomhet er ikke kult i disse tider. En liten samtale kan gjøre «dagen» til noen andre. Hvis du baker noen julekaker, lag noen ekstra og gi til en nabo eller venn. Pynt og gjør det koselig rundt deg, det hjelper på humøret i disse tider. 

ukene flyr
Elsker å pynte til jul og i år har jeg lagd krans til å ha ute, håper den er til glede for de som går forbi også <3 Foto: Reisetips24.no

Vi må fortsatt holde oss i Norge... Covid-19 pandemien er ikke over! Men vaksine er her straks!

Det har dessverre igjen blitt en stor økning av smitte på pandemien både i Norge og resten av Verden de siste ukene, og alle frarådes å reise. Vi har nå ned stenging i flere kommuner og påbud om munnbind. Vi har også blitt oppfordret til å holde oss mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt. Nå må alle bidra slik at vi kanskje kan få feire litt jul. Vaksine er straks på plass, så nå krysser vi fingre for at dette snart skal snu. Vi må belage oss på en annerledes jul og påske , men til sommeren skal vi  igjen leve som normalt håper vi.

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Ring en venn eller bekjent som kanskje er litt ensom
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

REKLAME

Skulle du trenge påfyll av håndsprit sjekk ut disse, trykk på bilde. 

NÅ PÅ TILBUD TIL GOD PRIS!! Kr 29,- pr flaske ved kjøp av 3 stk.

Veldig fine å ha i vesken eller i skolesekken til barna.Bilde 22.10.2020 00 07 29

Ønsker alle en riktig God adventshelg, senk skuldrene og nyt litt av førjulstiden. Det blir jul uansett 🥰 

Blir veldig glad hvis du følger meg på instagram, du kan trykke her

Jeg legger ut mye på stories hver dag, og spesielt når jeg er ute å reiser, men nå som vi ikke kan reise så blir det litt fra småturer rundt i Norge.

Du finner meg også på Facebook, hvis du er der Under Reisetips24.no

Les gjerne mine tidligere innlegg Den mørkeste tiden og vi holder oss fortsatt hjemme…Venter du også på jul og ett bedre 2021? eller Lyst til å reise på tur? Hva med et lite Cruise?

Stor førjulsklem fra Wenche

 

 

ukene flyr
Pepperkakebyen begynner å ta form på Ski Storsenter, blir spennende å se hvodan det blir til slutt. Foto:Reisetips24.no

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. V

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *