Tid-for-jentetur
Reisetips,  Charter & Pakketur,  Europa,  Hotell & Overnatting,  Klær & mote,  Kulturreiser,  Mat & Drikke,  Skjønnhet & Velvære,  Sol og badeferie,  Storbyferie,  Venninnetur

Tid for jentetur

Tid for jentetur

 

Tid for jentetur, har du vært på eller vurdert å reise på en jentetur? Hvor skal man dra? Hva skal man tenke på?

Tid for å planlegge en tur med jentene? Høsten er på vei og det er godt å ha noe å se frem til🤩

Valgene på destinasjoner/reisemålene er så mange at det ofte er det som tar lengst tid å planlegge/velge. Greit å bli enige om hva man ønsker å oppleve, ønsker man sol og strand eller shopping og storby. Eller er kanskje SPA noe dere drømmer om?

Det er alltid hyggelig å reise med jentene, det blir mye latter og morsomheter som vi kan snakke om i åresvis. God mat og vin, man rekker jo ikke å møtes like ofte lenger. Alle er så opptatte med jobb, familie og aktiviteter, da blir en slik frihelg ganske hyggelig. Man får drøftet litt av hvert, mange verdensproblemer blir løst på slike turer🤩😍🙈🤣

Vi jenter kan jo være ganske pirkete og det kan noen ganger være små detaljer som avgjør om turen blir årets tur eller årets nedtur. Derfor syns jeg planlegging er veldig viktig.

Forhåndsbestill lunsjer og middager, om dere ikke booker hjemmenfra, bør dere i hvertfall reservere når dere kommer ned. Enten ved å gå innom noen restauranter eller få de som jobber på hotellet til å ringe å booke.

Direktefly eller mellomlandinger?

Hvis man skal på en helgetur vil jeg alltid anbefale å finne en destinasjon som har direktefly, lange mellomlandinger på en helg er bortkastet tid.

London, Berlin, Praha og Budapest er byer som ofte har tidlige utreiser og kveldsavganger på returen. Det er også kort flytid som jeg ser på som et pluss for en helgetur. Et eksempel reiser du til London med et morgenfly en fredag ved 8 tiden og finner en retur ved 19-20 tiden søndag, da har man plutselig 3 hele dager.

4A6683DC 0B4D 4643 850D 14BA1852C7D8

 

Piccadilly Sircus i London en lørdag formiddag🤩🤩

Sol og bad er alltid deilig, en langhelg i Barcelona, Palma eller Nice kan være fantastisk på våren eller høsten. Her får du både storby og strandliv i ett. Har du litt flere dager enn en helg å bruke er også Dubai og Miami herlige kombinasjoner til strandliv og shopping.

6F1A20C0 E64D 401A 8DC9 87150AE42677

 

Shopping i Florida

Shopping i Florida slår aldri feil🤩🇺🇸 Her spurte en valet parking ansatt oss en dag: «har dere ikke butikker i Norge?» 🙈🤣

SPA i Øst Europa

SPA turer har også blitt veldig populært og land som Polen, Latvia og Estland har mye å by på her. Behandlingene er førsteklasses og ofte veldig billige i forhold til her hjemme.

Har selv vært på SPA opphold både i Tallinn og i Riga, det kan virkelig anbefales. Ingen ting kan måle seg med lange frokoster, behandlinger, slappe av med litt vin til lunsjen og en bedre middag med skravlings på kvelden med jentene😍🥰

41EC20A4 4056 4F97 8E4B 755B6729B4DD

 

Spa hotell i Tallin flott til jentetur

Ett par tips jeg ofte gir er følgende:

1. Direktefly der det er mulig.

2. Forhåndsbestill lunsjer og middager, er dere mange kan det være vanskelig å få bord på de mest populære stedene. Og det er jo hyggelig å spise sammen. (ingen ting er så irriterende å komme med en flokk med jenter som skulle har spist for lenge siden….Og hvis de da skal begynne å diskutere hvor man skal spise og kanskje hva 🙈🤪)

3. Velg et hotell med sentral beliggenhet, det vil si i nærheten av shopping, restautranter, strender og eventuelle kulturopplevelser man ønsker å oppleve på turen.

4. Husk å booke spa behandlinger på forhånd, hvis man ønsker det. Gjerne noen uker før avreise. De fleste hoteller som har spa, sender deg «menyen» på Mail.

5. Husk å bestille billetter på forhånd til f.eks Musicals, show, severdigheter, museum osv så slipper dere å bruke opp den verdifulle tiden på å stå i kø.

6. Sjekk passet dit, når er utløpsdato??? Sjekk regler for landet du skal til, noen land krever at passet er gyldig i 3-6 måneder etter du kommer hjem. Trenger du visum?

7. Godt humør, masse vin og god mat.

Håper du fikk litt inspirasjon til å samle jentene og dra på en tur!!!

Ønsker dere alle en riktig god helg og håper varmen kommer tilbake, slik at man kan nyte den litt ute🌞🤩🙌

Følg meg gjerne på instagram her

Annonser

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 😎🚗✈️🏩

Trenger du leiebil kan du sjekke ut denne linken http://www.autoeurope.no/bilutleie/?tt=9260_12_323004_

Trenger du fly og hotell sjekk ut  her

Se også mine tidligere innlegg https://reisetips24.no/

AA0A941C 45EF 45DB B54F B3380C575174

image

image 1

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *