The-keys-og-key-west

The Keys og Key West

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

The Keys og Key West

 

The Keys og Key West kan virkelig anbefales i februar/mars. Etter en 14 dagers tur i Florida, måtte jeg en tur dit igjen. Nå er det fredag igjen……..

 

Denne uken skjønner jeg ikke helt hvor har blitt av, jet lag?? Føler ikke det heller….bare vært så mye som må fikses etter nesten 14 dager på reise. Forrige helg gikk med til bursdagsfeiringer av «lilllegutt» på 21 år🎈🎂

Tenkte jeg skulle skrive litt om The Keys og Key West denne uken. Ikke bare at det er fantastiske steder, for meg er veldig mye av opplevelsen bilturen fra Miami ned til Key West.

Det å kjøre nedover The Keys er utrolig flott, med sine ca 400 øyer små og store på rekke og rad, samt å krysse uendelige mange flotte broer.

Det sies at det er 42 broer, jeg har ikke talt de, men det er ihvertfall mange.

Turen fra Miami ned til Key West er på ca 200 km og man bør beregne ca 5 timer. Det er ofte mye trafikk og det er mye å stoppe å se underveis. Når man kjører over den første broen og kommer til Key Largo kjenner ihvertfall jeg at man kommer i et avslapningsmodus.

Livet nedover her er preget av layback stil og mange flotte naturopplevelser. Her ligger blandt annet korallrevet Florida Reef som skal vær fantastisk for dykker interesserte.

Islamorada er et party og festival øy, neste helg skal det være en skalldyrsfestival, med masse mat og musikk. Skulle gjerne vært der🤩

Når man kjører nedover kan man gjerne møte på noen sånne i veibanen, og mange av de er ganske store😎

Key West er det sydligste punktet i USA og det er her man begynner å regne miles på US 1.

Neste stopp er Cuba 90 miles eller 144km 👌

Ved punktet er det satt opp en stor bøye som er en stor turistattraksjon. Folk står i kø for å ta bilder og selfier her.

Byen har et mangfold av ting å gjøre både på dagtid og kveldstid. Jeg må ha med meg solnedgangen på Mallory Square, det er fullt av folk der hver eneste kveld. Musikere som spiller, akrobater masse liv og røre. Dette er et must hvis du er her.

Skal legge ut en liten video på Instagram av solnedgangen fikk ikke lastet den opp her😔

Mange fine museumer, blandt annet Hemingwayshus og museum. Lurt å være tidlig ute, før alle cruise turistene kommer, veldig ofte kø. The little white house, sommerhuset til president Harry S. Truman, kunst museum med flotte statuer utenfor

Det er så utrolig mange ting og fortelle om så tror jeg må ta for meg litt flere ting i senere innlegg. Jeg hadde en liten spørsmålsrunde på hva dere lesere lurte på, tror jeg har fått med meg det meste bortsett fra hotellpriser…., det er ganske stive priser men bor du litt utenfor sentrum kan du heller bruke uber inn.

Anbefaler å følge litt med på priser hvis du vet du skal nedover. Ofte litt rimeligere i ukedagene enn helger. Jeg har vært der både helger og ukedager føles som helg uansett 🤩🤩🤩

Skal du smake på noen lokale favoritter bør du besøke denne karen, Key Lime Pie nydelig frisk pai. Brukes som dessert man i følge de lokale kan den spises døgnet rundt

Noe du lurer på? send meg en melding 😊

God helg og kos dere masse 🥰🙌

Jeg venter på vår😎

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

Sjekk også ut  https://reisetips24.no for gode tilbud på reiser og reiserelaterte produkter.

1 hendelser på “The Keys og Key West”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.