thanksgiving-i-går
Familieferie,  Mat & Drikke,  Reisetips

Thanksgiving i går, Black Friday idag og straks 1 søndag i advent !

Thanksgiving i går, Black friday og straks 1 søndag i advent!

God fredag eller Black Friday, nå har vi jo endret litt denne uken pga Covid-19 så det har vært innført Black Week isteden, vi har heller fått spredd handlingen med gode tilbud hele uken.

Noen som har vært ute og gjort noen gode kupp denne uken? Har sett de fleste sentre i Stor Oslo har hatt utvidede åpningstider hele uken, og det er bra for å minske spredning av smitte.

Thanksgiving

I går var det Thanksgiving, en dag som jeg håper og tror kan komme til Norge i løpet av noen få år. Akkurat i år burde vi lage vår egen versjon, slik at vi kan kose oss litt ekstra fordi vi fortjener det. 

Thanksgiving er den største og viktigste høytidsdagen for amerikanere. Det er en «takksigelsesdag» hvor familier samles spiser kalkun og gresskarpai til dessert. Veldig mange tar Thanksgiving holiday og feirer i 4 dager. Det er alltid den 4 torsdagen i november og fredagen etter er det alltid Black Friday.

Thanksgiving i går
Thanksgiving i går, vi bør vurdere å innføre dette i Norge! Jeg elsker kalkun<3

Black Friday

 Black Friday var opprinnelig ment som begynnelsen på julehandelen, og er som sagt tidligere alltid dagen etter Thanksgiving i USA. Derfor vil alltid Black Friday være mellom 23 og 29 november hvert år.På mange utsalgssteder åpnes dørene ofte klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. En av de eldste historier om selve dagen er fra midten av 1800 -tallet. Det var finanskrise i USA og alle butikker slet med røde tall. Dagen med gode tilbud gjorde at butikker reddet årets overskudd.

I Norge er vi ganske ferske på denne dagen, vi begynte først i 2010. Det var Norwegian Outlet i Vestby som kom først, og deretter har alle i handlesstanden tatt etter. Det er stadig vekk diskusjoner om at de setter opp prisene noen uker før, for så å selge «billig» på Black Friday. Jeg vil anbefale deg å sjekke pris på de varene du vet du må/skal ha, og ikke kjøpe masse du ikke trenger i utgangspunktet. Det er da du gjør de beste kupppene. 

black-friday

Første søndag i advent

Er du klar til adventstiden? Her har det faktisk vært jul i over en uke  alt,  både Innendørs-  og utendørs pynt er på plass. Jeg elsker jul ❤️🥰🎅🏻 Har så mye pynt at hvis jeg skal ha noe glede av pynten må den opp tidlig🤩🤩🤩 

I dag skal adventsstaken pyntes og det skal lages kranser, beste tiden på året dette her <3

De fleste steder er det tenning av julegrana en hyggelig tradisjon, som er Covid-19 vennlig. Her hvor jeg bor er det speideren som arrangerer fakkeltog og deretter tenning av grana. Blir nok en koselig helg uansett. 

Ta vare på hverandre og stay safe<3

Den mørkeste tiden
Kosligste tiden på året Foto:Reisetips24.no

Vi må fortsatt holde oss i Norge... Covid-19 pandemien er ikke over! Regjeringen har igjen kommet med nye restriksjoner.​

Det har dessverre igjen blitt en stor økning av smitte på pandemien både i Norge og resten av Verden de siste ukene, og alle frarådes å reise. Vi har nå ned stenging i flere kommuner og påbud om munnbind. Vi har også blitt oppfordret til å holde oss mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt. Nå må alle bidra slik at vi kanskje kan få feire litt jul i år. Det kommer nye oppdateringer 16 desember, så nå krysser vi fingre for at smitten går ned.

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Ring en venn eller bekjent som kanskje er litt ensom
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

REKLAME

Skulle du trenge påfyll av håndsprit sjekk ut disse, trykk på bilde. 

NÅ PÅ TILBUD TIL GOD PRIS!! Kr 29,- pr flaske ved kjøp av 3 stk.

Veldig fine å ha i vesken eller i skolesekken til barna.Bilde 22.10.2020 00 07 29

Ønsker alle en riktig God helg med eller uten shopping!!! 🛍🛒👜👠

Blir veldig glad hvis du følger meg på instagram, du kan trykke her

 

Jeg legger ut mye på stories hver dag, og spesielt når jeg er ute å reiser, men nå som vi ikke kan reise så blir det litt fra småturer rundt i Norge.

✈️🏩🏖🚢🌴🌍🧳

Du finner meg også på Facebook, hvis du er der🥰 Under Reisetips24.no

 

Les gjerne mine tidligere innlegg Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗    eller Storbyferie med bar

 

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. V

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *