straks høstferie

Straks høstferie!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Straks høstferie!

 

Straks høstferie. Hva med en storbytur med barna???

 

Storbyferie forbinder de fleste med voksen tur, par tur eller vennetur, men det går fint å ta med barna på dette. Det krever bare litt tilrettelegging på barnas premisser.London er en by jeg aldri blir lei, kort reisevei og utrolig mye å finne på selv med barn.

Nå nærmer høstferien seg og har du lyst å finne på noe i siste liten er London er utmerket storby. Det går direktefly flere ganger om dagen fra de fleste storbyer i Norge. Og prisene er ikke avskrekkende heller

Det er kanskje best å dra på sommeren, da kan man være mye ute og finne på en del morsomme aktiviteter, men høst og vinter funker bra det også, gjør at man kan finne på mye morsomt innendørs, og det er ikke fullt så mange køer.

 

Byen har veldig mye kultur og spennende severdigheter, og mange passer både store og små. Det finnes et enormt utvalg av restauranter og spisesteder, og ikke minst shoppingmuligheter for de som er interessert i det.

London er enkelt å ta seg rundt i, kjøp et travelcard for antall dager du skal være, da kan du kjøre ubegrenset på undergrunn og busser i hele London. Sjekk sone inndelingen, noen går helt ut til flyplassene.

Skal du reise med små barn i vogn anbefaler jeg ikke undergrunnen, det er veldig få stopp som har heis og det kan bli tungt å bære vogner. Men funker greit på bussene, men kanskje ikke i rush tiden. ( lurt med en lett «klappvogn»)

Her kommer noen tips som mine syns er artige:

Mine barn elsker Madame Tussauds så vi må ofte innom for å sjekke om det har kommet noe nytt😊. Her kan du gå rundt å ta bilder av både kongelige og andre kjendiser, og gjerne noen selfier hvis du har lyst.

Åpningstider: hverdager 10-16 og helger 9-16

Lønner seg å kjøpe billetter på forhånd, da køene kan være lange kjøp Her

Har du Harry Potter fan eller flere i huset ta bussen ut av sentrum og opplev Harry Potter i Warner Brothers Studio: Dere kan gå bak kulissene på innspillingsstedene hvor filmene ble lagd, og dere kan se rekvisitter og kostymer.

Man må regne med at dere bruker ca 3 1/2 time her og billetter må kjøpes på forhånd. De anbefaler å være der ca 20 min før tiden som står på billetten

Åpningstider: 8.30-22.00

Kjøp billetter Her

KidZania London: Dette er en kul miniatyrby hvor du kan teste ulike yrker gjennom rollespill. Vær en brannmann, en postmann eller skuespiller for en dag. For barn mellom 4 og 14 år. Alle barn får et spesielt armbånd som gjør at de bare kan forlate området sammen med den voksne de kom dit med. Billettene er gyldige i 4 timer. Veldig stort område, barn under 8 år må ha følge av voksen hele tiden, mens de over kan bevege seg uten.

Åpningstider: 9.30-20.00 (kan variere så sjekk kalender på nettsiden)

Kjøp billetter Her

Science Museum:

Syv etasjer med interaktive og spennende utstillinger som dekker alt fra romreise til den industrielle revolusjon. Her får du vite hvordan luftballonger fungerer, hva astronauter gjør i rommet og hvordan det ser ut under havflaten. Passer for barn mellom 4-14 år

Gratis inngang, men oppfordrer til donasjoner.

Åpningstider :Hver dag fra 10-18

London Eye: Ett av verdens største pariserhjul (135m høyt) som ble bygget til tusenårs skiftet. Det skulle bare stå en kort periode men står der fortsatt etter 19 år. Har vel blitt en permanent turistattraksjon med fantastisk utsikt til House of Parlament med Big Ben og Westminster Abbey. Litt lenger unna vil du se toppen av St Pauls katedral og Windsor Castle.

Åpningstider: 11-18 mandag- fredag 10-20.30 lørdag og søndag

Anbefaler å kjøpe billetter på forhånd her

London Zoo: Opplev tigre, gorillaer, løver, pingviner, aper og mange flere dyr i London Zoo. Dyrehagen ligger i den nordlige delen av Regent’s Park. Parken åpnet i 1828 og er verdens første vitenskapelige dyrehage. Den er største dyrepark i Storbritannia med 16000 individer, av i alt 755 ulike arter.

Dyrehagen har egen reptilavdeling, akvarium, troparium, sommerfugl-bygning, pingvin-basseng, aviarium, insektarium, afrikansk avdeling med sebra og sjiraff, samt sjeldne dyr som gorilla, okapi, tiger, komodovaran og en rekke sjeldne tropiske fisker.

Ta dere en tur da vel😊

Åpningstider: 10-18 (sjekk før du drar stenger tidligere på vintertid)

Book billetter her

Shopping for barna:

Hamleys i Regent Street er den eldste og største lekebutikken i verden. Sett av god tid, butikken har 7 etasjer fordelt på 5000 kvm. Artig personale som er kreative i markedsføringen av nye produkter. Kommer helt sikkert til å falle i smak hos de små.

Åpningstider : 10-21 hverdager, 9.30-21 lørdager og 12-18 søndager

Harrods: Varehuset som har alt og kan levere alt.

Det går ett rykte om at det var en kunde som spurte om det var mulig å kjøpe en levende elefant, da svarte ekspeditøren ja selvfølgelig skal det være en afrikansk eller indisk???

Jeg er ikke så sikker på at denne historien er sann, men det sier mye om vareutvalget ihvertfall 🤩

Det er mange flere ting som jeg mener er hyggelig å gjøre men kanskje på sommertid:

Prinsesse Dianas memorial park en kjempestor lekeplass, Legoland i Windsor, Hyde Park og mange andre parker som har mye å tilby.

Vanskelig å velge…. det ble disse denne gangen så for vi ta for oss andre museum og severdigheter senere.

Håper du fikk litt inspirasjon til å ta deg en tur til Lisboa, å trenger du ytterligere info eller hjelp til å bestille ? Send meg en mail så fikser vi det 😉

Følg meg gjerne på http://www.instagram.com/reiseagenten

Jeg legger ut masse på stories, Spesielt når jeg er ute å reiser  men også litt fra dagliglivet 😎🤩🙌

Sjekk også ut mitt tidligere innlegg om jentetur 😉 http:// https://reisetips24.no/?p=1176

Annonser

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under ✈️🏩🚗

Fly og hotell sjekk ut  her

Trenger du leiebil kan du sjekke ut denne linken http://www.autoeurope.no/bilutleie/?tt=9260_12_323004_

Ønsker alle som vanlig på en fredag ettermiddag GOD HELG!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.