spesielle tider
Reisetips,  Familieferie

Spesielle tider

Spesielle tider

Det er så spesielle tider at det føles litt som å se alt i sakte film, helt urealistisk. Man har liksom levd litt i håpet om at dette viruset skulle gå over fort, å at alle reiseplanene skulle gjennomføres.

 

Jeg skulle egentlig reist til New Orleans til mandag, Musikkturen 2020 skulle startet 24 april, alt er kansellert. Så trist for alle som skulle vært med og gledet seg vilt, men de fleste har sagt de blir med i 2021. Alle festivalbilletter vil være gyldige i 2021 så man taper ihvertfall ikke penger på det. Man må jo bare være positiv og tenke at det blir enda bedre neste år🥰 og da forhåpentligvis er vi kvitt corona.

Det er faktisk lov å bli litt trist selv om man vet at vi må holde oss hjemme for å få bukt med dette viruset.

En hel verden er rammet, det er ikke bare oss her i Norge. Helsemyndighetene har kommet med indikasjoner på at kanskje hele 2020 blir vanskelig.

Vi må nok belage oss på å holde oss i Norge, denne sommeren. EU gikk ut med denne uken at de fraråder folk å bestille sommerferie nå.

Norgesferie i 2020

AAA63BD3 4AB0 4F6C 8CD0 C5B6315E3F45

Statsministeren sa før påske at hvis du har vurderert Norgesferie et år, bør du benytte sjansen i  2020. Vi har jo et flott land med mye fint å se og gjøre. Jeg vil anta at de fleste hoteller vil gi gode priser denne sommeren for å fylle opp rommene,  og ta igjen alt det tapte. I mange av Norges kystkommuner er de vant med å ha 2-3 cruiseskip med turister inne hver eneste dag fra April til September. Mange skaper levebrødet for hele året av disse  turistbesøkene. De kjører turistbusser, serverer mat, selger klær og suvernier. Det går ganske trått når det ikke kommer noen på besøk……Så vi får ta en for laget og legge igjen pengene våre i hjemlandet i år.

Hytteforbudet oppheves….

F1D284BA 874E 4E7C B3BF 319745BE6D67
Hytta veldig viktig for nordmenn Foto: Reiseagenten

På mandag 20 april oppheves hytte forbudet som har vært veldig omdiskutert. Endelig kan hyttefolket reise på hytta  igjen. De anbefaler å være der minst mulig, hvis hensyn. Leste i avisen om at i Flå kommune måtte de tilkalle pensjonister for å holde legevakta åpen. Da er det kanskje greit å holde seg hjemme hvis man er litt pjusk. Når de står i første linje for oss, kan vi holde oss hjemme for de.

Turistforeningens hytter skal også åpnes igjen, så da kan man igjen gå fra hytte til hytte.

Regner med at de vil få noen utfordringer når de skal løse overnattingsmulighetene i forhold til mengden på folk og avstands reglene.

Anbefaler å ta en titt på deres hjemmesider for å holde deg oppdatert om utviklingen og regler.

https://www.dnt.no/hytter/

Sommerferien 2020

Sommerferien 2020 vil også bli veldig spesiell, de fleste land har sagt at de vil lokke ned til midten av juni. Mallorca har sagt at de tidligst vil åpne 30 juni, med muligheter for ytterligere utvidelser. Du kommer ikke inn i Spania hvis du ikke er spansk statsborger, bosatt der eller har en meget god grunn for innreise. Alle hoteller og campingplasser er stengt.

Jeg belager meg på Norgesferie i år, vi er heldige som har flere hytter til disposisjon og kan både være ved sjøen eller på fjellet. Men vurderer faktisk en tur til en rorbu i Nord-Norge. Jeg har vært hele Norge rundt men ikke vært på en rorbu.

Jeg anbefaler å ta en titt på Vengsøy Rorbuer, ligger utenfor Tromsø. Følger de på Instagram, ser helt nydelig ut der, og de legger ut så utrolig mange bra bilder.

https://www.vengsoyrorbuer.com/

De er som regel fullbooket av turister fra hele Europa, men de har jo avbestilt i år så kanskje de har ledig plasser for oss andre.😉

Du kan følge de på instagram her

Uansett hva vi skal gjøre må vi bare prøve å gjøre det beste ut av situasjonen, vi skal reise igjen.

Kort uke

4AAC8168 7E37 4398 BACF E1E32CFC8E9E

Påsken gikk veldig fort i år og uken har jo vært litt kort. Må innrømme at hverdagen kom litt brått på med hjemme skole start på tirsdag og nå er det helg igjen. Vi hadde en super hjemme påske, men mange flotte turer i skog og mark. Utrolig hva man lærer om nærmiljøet sitt når man må finne på andre alternativer enn man er vant til.

Håper du har det bra, holder deg frisk, og at det blir muligheter for å oppholde seg litt utendørs denne helgen!!!

ØNSKER DERE ALLE EN SUPER HELG🌞😎🌍

KLEMMER TIL ALLE SOM VIL HA FRA MEG🥰❤️

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

REGISTER DEG GJERNE HER HVIS DU ØNSKER GODE REISETILBUD TILSENDT PÅ MAIL, NÅR JEG FÅR INN SPESIALPRISER FRA MINE LEVERANDØRER.

Les gjerne mine tidligere innlegg om    Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗 Eller Norge står stille – Reiselivet hardt rammet!

 

Annonse

PS HVIS DU TRENGER GAVETIPS KAN JEG ANBEFALE Å LAGE EN FOTOBOK TIL NOEN DU ER GLAD I❤️❤️❤️

PÅSKEN ER JO EN SUPER TID TIL Å RYDDE LITT I BILDENE KANSKJE???

FOTOKNUDSEN HAR GODE TILBUD NÅ

👇👇👇👇👇👇👇👇

?c=23582&m=1719371&a=368606&r=&t=html

NÅR DU SKAL UT Å REISE IGJEN VIL DU FINNE GODE TILBUD OG REISETIPS UNDER HER
👇👇👇👇

BÅDE PÅ FLY, HOTELL, LEIEBIL OG BILLETTER TIL FOTBALLKAMPER, MUSICALS, KONSERTER OSV I NESTEN HELE VERDEN.

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *