sommer-i-oslo
Reisetips,  Bilferie,  Europa,  Familieferie

Sommer i Oslo

Sommer i Oslo

 

Sommer i Oslo, den har ankommet hovedstaden og livet smiler.  Varmen har kommet selv om det er litt ustabilt.

 

På Onsdag tok jeg dusjen ute, var ute å luften min lille hund og det kom plutselig. Hadde vi hatt med shampoo, hadde det ikke vært noe problem å få skylt den ut😂.

Her er det familiebesøk fra USA, så da får vi vært turister i egen by. Frognerparken, Holmenkollen, Slottet, Karl Johan, Vikinger og Folkemuseum. De vil jo gjerne få med seg alt. Jeg synes det er veldig hyggelig fordi man er jo som regel turist i andre land, og glemmer fort sitt eget land og ikke minst sin egen by.

C90DE802 0C20 4238 96FB 41436DF2B71F

Holmenkollen var full av folk i går, og vi fikk en fantastisk utsikt over byen. Skimuseet og Zipline var populært, jeg holdt meg til å se på. Det var mye turister og souvenir butikkene hadde nok å gjøre. Artig å se hva man kan kjøpe, som turist. Bøker om Norge på mange språk var veldig populært, og ikke minst vikinger, troll og elg. Norske flagg og hjemmestrikkete generere, nok å velge i.

96A65FBF 57B4 4975 BF27 08832B494E06
Kong Olav V og Troll

4th July Amerikas Nasjonaldag i Oslo

Her blir det feiring av 4 juli i Frognerparken på søndag (noen dager før selve dagen) Det er ACCN som arrangerer feiringen for 34 gang. Så ta deg gjerne en tur og opplev den Amerikanske nasjonaldagen på Norsk vis. Begynner kl 12 med masse spennende aktiviteter og opptredener. Arrangementet er gratis så bare å henge seg på hvis du er i nærheten av hovedstaden.

Se program og info herhttp://www.accn.no/

American Festival i Vanse

 

Holder du til på Sørlandet bør du ta en tur til Vanse litt syd for Farsund.

Hele helgen er det festival med masse bra musikk, parader og show. Regner med at de feirer litt 4 juli der også. Skulle gjerne vært der også, men ikke alltid lett å dele seg.

Programmet til festivalen ligger herhttp:// http://www.americanfestival.no/american-festival

D978C574 7E3F 4CA2 88D7 EB1D88085BDA
Amerika i Norge🇺🇸🇳🇴

Ønsker alle en super helg, kos dere masse om dere er på ferie eller ei.🌞🙌🤩

Følg meg gjerne på instagram her

Annonser

HAR DU IKKE BOOKET NOE FERIE ENNÅ SJEKK UT LINKENE UNDER DA VEL🤩🙌✈️🌎

Du kan sjekke priser på fly her

Trenger du hotell sjekk prisene her før du booker noe annet sted.

Og du får gode rabatter hvis du booker leiebil her i løpet av helgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *