Kjærestetur i Norge
Bilferie,  Familieferie,  Fottur & Fjell Vandring,  Hotell & Overnatting,  Reisetips,  Sol og badeferie

Sommer i Norge!

Sommer i Norge!

Sommer-i-Norge
Vakre Bergen <3 Foto:Reisetips24.no

Sommer i Norge er faktisk ganske variert, du kan se både snø og strand på samme bilde. Denne sommeren føler jeg har inneholdt alle årstider på bare noen uker.

For de fleste er vel ferien godt i gang, eller straks ferdig. Juli er den store ferie måneden her i landet, da er både barnehagene og SFO stengt. Det gjør jo at de  fleste må avlegge ferien i denne perioden.

Bergen

Bilde 28.07.2019 11 54 24
Byparken med statuen av byens kanskje mest kjente «sønn» Edvard Grieg. Foto: Reisetips24.no

Bergen er en Norges fineste byer, når det er fint vær. Jeg har faktisk til gode å være der i regnvær….. Solen har alltid hengt høyt når jeg har vært der. Flaks sier noen…Jeg har vært der noen ganger assa <3

Første gang jeg skulle dit ble jeg fortalt at jeg måtte huske å pakke paraply og regntøy. Jeg måtte forvente regn, også fikk jeg heller bli overrasket og glad hvis jeg fikk sol. 

Jeg vil anbefale deg å ta deg god tid til å rusle rundt i byen.  Her kan du oppleve mange trange gater og smug, med historiske bygninger.  I det Hansiatiske området er det mange koselige butikker, og julebutikken må besøkes selv i juli. Brygga med alle sine boder og serveringssteder anbefales virkelig.

Bilde 27.07.2019 20 47 18 1

For skikkelig utsikt over byen anbefaler jeg at du tar en tur opp til Fløyen med Fløybanen. Du kan ta den både opp og ned, men hvis du ønsker å trimme litt kan du gå ned igjen. Det er mange fine turstier du kan gå der oppe.  

Fløybanen Foto:Reisetips24.no
Fløybanen Foto:Reisetips24.no

Skulle du få regnvær er Akvariet morsomt både for liten og stor. 

Kjøp billetter og sjekk ut åpningstider og priser her

Anbefaler deg å ta en titt på www.visitbergen.com  for oppdaterte anbefalninger og åpningstider til severdighetene. Pga COVID-19 kan åpningstider endres på kort varsel.

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring på barna  deres hvis de er over 21 år. Det er nemlig datoen for at de regnes som hjemmeboende barn. Datoen går så utrolig fort.

reklame

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere her

Du kan  lese mine tidligere innlegg om Sommer 2019 i Fredrikstad eller Sommerferien er her

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere.

Ønsker alle en super helg eller fortsatt god ferie, du velge!!!!

Vi fortsetter late feriedager en uke til:)

Klemmer fra Wenche

 
Reklame
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *