sommer- 2019- i -fredrikstad
Reisetips,  Familieferie,  Sol og badeferie

Sommer 2019 i Fredrikstad

Sommer 2019 i Fredrikstad


Sommer 2019 i Fredrikstad og Norge i år.
Vi har litt Norges ferie i år, og tilbringer nå late dager i Fredrikstad. Deilig å bare nyte litt stillhet noen ganger med lange kveldsturer i måneskinn😊

 

Jeg må ut å gå med min lille hund å kikke på både månen og stjernene, det begynner å bli mørkere på kveldene. Det som er hyggelig med ar det mørkner litt er at man kan tenne litt lykter🤩 Været har i grunn vært ganske bra, sol hver dag så vi tåler litt regn i dag.

E709C989 AAD3 4EF8 8E3E D2F9286DC2BB

Jeg liker ikke å nevne ordet høst på denne tiden, men nå har butikkene salg på sommer varer og høst varene har kommet.

Er det bare meg som syns det er for tidlig?

Høsten begynner da ikke før i midten av september.

Vestlandet

Nå skal helgen nytes før vi setter snuten vestover å besøker familie i Stryn. Gleder meg virkelig til å tilbringe tid der igjen. Det er noe fredelig og godt for meg når jeg kommer over Strynefjellet, og skal begynne å kjøre ned i bygda. Det er som å komme hjem, vakkert og majestetisk på en gang.

Jeg har aldri bodd der, Mamman min som er derfra. Jeg har vært mye på besøk hos mormor og morfar mens de levde. Det har dessverre blitt litt sjeldnere med årene, men savner det ofte. Og nå gleder jeg meg virkelig til å komme «hjem» en tur.🤩🙌

Det har skjedd mye på turistfronten der oppe. så gleder meg til å se litt nye attraksjoner og gjenoppleve noen gamle.

Høsttur til USA!

Hvis du er hockeyinteressert eller kjenner noen som er det, har du sikkert fått med deg at Mats Zuccarello har byttet klubb.

Jeg kan røpe at jeg kan skaffe billetter til noen kamper i Minneapolis. Så hvis du vil være med en tur over dammen til høsten, kan det bli både shopping og hockey

🇺🇸🤳🏻🍂🤩

Jeg kommer tilbake med mer info så fort alle detaljer er på plass😎

D0FA0A18 9164 486D 8596 5B10A35EB0FA
State of Nice🇺🇸🤳🏻

Blir veldig glad hvis du følger meg på Instagram🤩

Jeg legger ut en del på stories når jeg er på farten 😎🙌

www.instagram.com/reisetips24.no

 

Se også mine tidligere innlegg om sommerferie hvor du finner linker til flybilletter, hotell og leiebil😊 https://reisetips24.no/?p=939

 

Annonser

 

Trenger du leiebil kan du sjekke ut denne linken http://www.autoeurope.no/bilutleie/?tt=9260_12_323004_

Trenger du fly og hotell sjekk ut her

Håper du har det bra og koser deg uansett om du er på ferie eller jobber 😎🍓🌎✈️🏖

Uansett er det HELG!!! GOD HELG FRA MEG TIL DEG😎

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *