Siste-helgen-i-juni
Bilferie,  Familieferie,  Fottur & Fjell Vandring,  Hotell & Overnatting,  Leiebil,  Reisetips

Det er siste helgen i Juni!

Det er siste helgen i juni, og vi ønsker snart juli velkommen!

Siste-helgen-i-juni
Yrineset et vakkert stoppested på vei til Briksdalsbreen Foto:Reisetips24.no

Det er siste helgen i juni, vi ønsker straks juli velkommen. Juli er for de fleste feriemåneden. Er du ferieklar?

Jeg er ganske ferieklar og tyvstartet litt denne uken, da jeg tok med meg yngste og eldste datter med mann og barnebarna mine til vestlandet. Vi har familie i Stryn så det er alltid koselig å dra dit.

Svigersønn har aldri vært der så det var ekstra hyggelig å vise han hvor familiens aner kommer fra, og lille Aiden på 4,5 år lurte veldig på hvor Oldemor bodde når hun var liten.

Jeg synes det er så hyggelig at de fortsatt vil være med på ferie med meg<3

Briksdalsbreen

 

siste-helgen-i-juni
Briksdalsbreen verdt et besøk Foto: Reisetips24.no
Hvis du vurderer en tur til Nordfjord bør du legge turen til Briksdalsbreen. Det er en del år siden jeg var der sist, og den har smeltet mye på de årene. 
 
Veldig fint å gå opp vi hadde med barnevogn det var ikke noe problem. Veien opp er ca 3 km, og det er skiltet oppover med jettegryter og hvor langt breen gikk i gamle dager. Har du utfordringer eller ikke ønsker å gå opp er det mulighet for å ta en Trollbil opp, for en helt ok pris. Det kostet 120 kr pr vei for voksne og barn halv pris.
 
trollbil.jpg
Hvis du ikke ønsker å gå opp 🙂 Foto:Reisetips24.no
 
Før kunne  man hest og kjerre opp, veldig romantiskt husker jeg <3  selvfølgelig med en Fjording. Det ble dessverre slutt på det i 2004 etter en ulykke. Men stiene opp er utbedret og det går fint med både rullestol og barnevogn. Her vil du oppleve både vakre fosser og natur.
Bilde 25.06.2020 13 01 14
Deilig med en dusj i varmen Foto:Reisetips24.no
Både store og små var veldig fornøyde med denne turen. Vi tok alt i rolig tempo og hadde med oss rikelig med turproviant altså vann, brus og kvikk lunsj 🙂

Overnatting i Nordfjord

Hvis du vurderer å ta deg en tur til Nordfjord er det flere valgmuligheter med tanke på overnatting. Du kan bo i campinghytte, telt, ferieleilighet, airbnb eller hotell.

Vurderer du som mange å bare ta inn på campinghytter underveis vil jeg i år anbefale å sjekke tilgjengelighet før du drar. Det er stor etterspørsel i år, men er du fleksibel på datoer finner du nok noe. Teltplasser er det ihvertfall nok av.

 

REKLAME

Ferieleiligheter finner du her:

?c=27484&m=1269461&a=378002&r=&t=html

Hoteller:

I Stryn Hotell eller Visnes Hotell er 2 gode hoteller jeg kan anbefale, ligger i gangavstand til det meste. Hvis du vil bo veldig luxuriøst kan jeg anbefale Hotel Alexandra i Loen. 

Du kan sjekke ut priser på hotell her

Camping:

Det er veldig mange fine campingplasser, både i Stryn sentrum, Loen og Olden.

Flere av de har gratis utlån av både kano og båter.

Du kan sjekke campingplasser og tilgjengelighet her

 

Aktiviteter

I dette distriktet har du mange muligheter for aktiviteter. Her kan du besøke mange flotte museumer, stå på ski, klatre i fjell, gå fjellturer, fiske eller bare slappe av å nyte naturen. 

Anfbefaler sterkt å sjekke ut litt på http://www.visitnordfjord.no her oppdateres det fortløpende om åpningstider og forslag til turer og severdigheter. Alt er jo litt annerledes i år pga Covid-19, så greit å vite at ting kan endres i forhold til det.

 

Vurderer du andre destinasjoner kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere.

 

Ønsker alle en super helg!

Klemmer fra Wenche

 
Reklame
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *