sisten helgen før jul 2020
Reisetips

Siste helgen før jul 2020, et spesielt år er snart over!

Siste helgen før jul 2020, et spesielt år er snart over! Vi skal snart senke skuldrene og nyte noen late dager. Julen blir annerledes men jeg tror den blir bra også.

God jul ukene flyr og nå er det den siste helgen før jul, vi skal tenne vårt 4 adventslys og gjøre siste innspurten av innkjøp. Julaften nærmer seg med stormskritt. Torsdag er den store dagen, og selv om denne jula blir annerledes skal vi kose oss.

 

Her flyr dagene avsted, selv om vi holder oss mest hjemme. Det er bra vi har telefon og facetime. Vi har bakt noen slag, lagd eggelikør og pyntet.  

JULAFTEN

Det blir ingen julaften uten 3 nøtter til Askepott, julepysj, marsipan og julebrus. I år blir vi bare 5 stk , kun 3 av 4 barn hjemme. Men vi får kose oss med barnebarna 2 juledag i år. Når man får voksne barn og barnebarn, må man jo regne med at de må dele seg.

 

Her hos oss har vi i alle år hatt både pinnekjøtt og ribbe, da ikke alle liker det samme. Så for 3 gang blir det kalkun, fordi det spiser og liker alle.

 

Har du endret på tradisjonene noen gang???

 Var litt protester her når jeg sa at det fikk bli en rett som alle liker, men det var suksess og alle ble fornøyd. Det blir liksom litt mindre «rot» når man kun har 1 rett. Ikke så mange kjeler og stress med å holde så mange kjeler varme. Følte at da gikk matserveringen litt enklere. Selv om vi er få i år, har nok kalkunen kommet for å bli her i huset.

Etter middag er det nok 2 store gutter og en litt stor jente som venter på pakkeåpning uten Julenissen i år. De gleder seg veldig til å åpne pakker, og spenningen er stor om hva som ligger under juletreet. 

siste helgen før jul 2020
SIste helgen før jul og gavene er nå i boks Foto: Reisetips24.no

Romjul

Romjulen skal brukes til å slappe av og 2 juleselskaper.Hadde vært supert med litt snø til jul, så skiene får luftet seg litt også.

Uansett skal vi lade batteriene, og la humla suse litt. Mye god mat, julegodis, spill, film på tv og tid med de nære og kjære.

Vi satser på et fantastiskt 2021, og på at vi snart kan begynne å leve som normalt, få friheten vår tilbake.

Håper du og dine for en fin julefeiring og god romjul! Ta vare på hverandre, Hold ut, hold om  og hold av <3

Stor juleklem fra Wenche

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. V

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *