nytt år nye muligheter

Reiseagenten er 1 år idag

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Reiseagenten er 1 år idag 

 

Reiseagenten er 1 år idag, ett år har gått siden jeg la ut mitt første blogg innlegg, husker jeg syntes det var veldig skummelt.

 

Det kriblet i magen og jeg lurte virkelig på om jeg skulle tørre å trykke publiser.

Det har vært et år med så mye moro, og at jeg skulle bli kjent med så mange nye mennesker hadde jeg aldri trodd.

Tiden flyr fort og jeg må si at det har vært et år med virkelig mye ny lærdom. Når jeg startet var det på blogg.no og det gikk ikke mange månedene før jeg fikk vite at denne bloggplatformen skulle legges ned. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle kunne flytte det jeg hadde skrevet over på en annen plattform. Etter mange timer på YouTube og god hjelp fra Lene i Blogg Bedre, løste det seg fortreffelig enkelt. Det var mestringsfølelse til 1000 og jeg var super fornøyd🤩

At jeg skulle legge ut så mange bilder av meg selv hadde jeg aldri trodd🙈🙈🙈

Tiden fremover

Jeg koser meg utrolig med denne bloggen og håper at dere fortsatt vil lese og heie på meg. Setter utrolig pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får. Jeg kommer fortsatt til å reise og dele med dere. Jeg har også fått en del samarbeidspartnere så skal du ut reise sjekk ut linkene mine. Det skal være en del å spare på både fly, hotell og leiebil. Jeg jobber også for at du skal kunne sjekke restplasser på charter turer og andre gode reisetilbud på siden min.

 

Instagram

Jeg jobber på med instagram og målet mitt er jo å få disse berømte 10.000 følgerne slik at man kan få swipe up og alle de andre finessene😇😎 Jeg legger mye ut på stories så følg meg gjerne her

Settter utrolig pris på dere alle fine følgere og blir super glad for alle delinger og kommentarer🥰❤️

Håper dere får en super Halloween feiring i morgen kos dere masse, her skal det pyntes og godteri er allerede innkjøpt.🎃👻

STOR KLEM FRA MEG🥰

Annonser

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.