Båtreise,  Europa,  Familieferie,  Reisetips

Oktober beste måneden i året! En aktiv måned er i anmarsj….

Oktober beste måndeden i året! En aktiv måned er i anmarsj…

 

oktober beste måneden i året
Høstfjellet deilig med noen dager høstferie Foto:Reisetips24.no

Oktober beste måneden i året! En aktiv måned er i anmarsj…. Vi ønsker Oktober velkommen. Jeg har bursdag denne måneden og høstferien er straks over for oss.

 

Jeg er i grunn veldig glad i oktober, det er for meg sikkert fordi jeg har bursdag, mannen har bursdag  og det er høstferie.  Det er tid for å krype litt opp i sofaen og tenne masse lys, en god bok eller en god film eller serie.  Er jo veldig  koselig når det er mørkt ute å godt og varmt inne.  Vi har hatt noen fine dager i Gol, det nærmeste vi kom badeferie i år. Planen var en tur til et litt varmere land i år, men denne Covid-19 pandemien har ikke tenkt å forsvinne ennå virker det som. Vi er like blide og tenåringen ble fornøyd.  Deilig med noen dager i Tropicana Badeland, kombinert med litt fjellturer og fin natur. 

oktober beste måneden i året
Skliene som går på utsiden av bygget og inn igjen var veldig populært hos min tenåring. Jeg foretrekker boblebadet Foto: Reisetips24.no

Hotell ferie i høstferien 

Jeg sjekket litt rundt og det var faktisk ganske mange gode tilbud å hente denne høstferien. Nå var det bading som var det store ønsket hos tenåringen og jeg hadde lyst på litt fjellturer så derfor ble det Pers Hotell på Gol valget falt på.

Her fikk vi en god pris inkludert frokost, middag og gratis inngang til Tropicana for en overkommelig pris. Hotellet er veldig koselig, fint interiør, mye historie i veggene og ikke minst god mat. Veldig tilrettelagt for både små og store barn. Her finner du egen bowling hall, spillehall, minidisco, biljard, shuffleboard, arihockey ja det meste. Mange fine små sitte grupper rundt på hotellet hvor man kan spille kort eller brettspill. Vi trivdes ihvertfall veldig godt og tenåringen blir gjerne med tilbake.

Du kan sjekke ut høstferie tilbudet deres her gyldig helt til 11 oktober 2020.

Skal ikke se bort fra at vi velger dette hotellet til en ski ferie en gang også.

Vi koset oss i hvertfall max, med god mat og mange nye opplevelser i minneboka <3

 

Supertipset:

Ett super tips jeg virkelig kan anbefale er å sjekke ut https://www.visitnorway.no/

Her finner du så utrolig mange fine forslag til aktiviteter og turtips, du kan søke opp ting i nærheten av der du er, eller søke opp et sted du har lyst å besøke. Veldig fint hvis du er på en nytt sted og vil sjekke ut hva du kan finne på å gjøre.

Bilde 29.09.2020 12 43 17

oktober beste måneden i året
Vakker natur i dette landet vårt på høsten Foto:Reisetips24.no

 

 

Neste ferie er juleferie…

Høres litt skremmende ut for de fleste av oss, jul det er liksom lenge til. Tiden går utrolig fort, og nå må vi jo fortsatt holde oss i Norge. Ønsker du å reise bort i romjulen eller feire julen ett annet sted enn hjemme er det lurt å sjekke ut tilgjengelighet nå på både hotell og hytter. De beste hytter, hotellrom med de bests  prisene går først. Du kan søke opp vi linker lenger nede i innlegget 🙂

Vi skal i hvertfall nyte det siste av høstferien før avgjørelsen om juleferie blir tatt🍂🍁🤩

 

Vi må fortsatt holde oss i Norge… Covid-19 pandemien er ikke over! UD forlenger reiserådene.

Det har dessverre blitt en oppblomstring på denne pandemien i visse deler av landet vårt, og alle frarådes å reise ut av landet. Vi har  også blitt  oppfordret til å bruke munnbind, spesielt på kollektivtransport. 

UD kom forrige uke ut med en pressemelding i forbindelse med reiserådene i forbindelse med COVID-19:

Det globale reiserådet forlenges fra 1. oktober 2020 til 15. januar 2021. For EØS/Schengenområdet fraråder UD fortsatt reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for.

De skriver UD i en pressemelding:

– Vi er fortsatt langt unna en normalsituasjon og smittesituasjonen endrer seg raskt. Derfor velger vi å videreføre det globale reiserådet som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Vi fortsetter å gjøre unntak for land i EØS/Schengen-området som har tilstrekkelig lav smittespredning. Unntakene fra reiserådet er ikke en oppfordring til å reise utenlands, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

Det åpnes inntil videre ikke for reiser til Norge fra personer fra tredjeland (land utenfor EØS/Schengen-området) som ikke er omfattet av unntak.

Fra og med lørdag 26. september gjelder ikke unntaket fra reiserådet lenger for Island, Litauen og enkelte nordiske regioner.

Dette betyr i praksis at systemet med røde og gule land videreføres.

Det blir derfor ingen tur til utlandet i  julen som jeg vet mange har sett frem til. Vi må nok belage oss på å holde oss i Norge og vaske hendene. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

 

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, her ett om tips til forberedelser til reisen https://reisetips24.no/?p=1617 eller her Et reisebrev fra Florida. https://reisetips24.no/?p=517

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Håper ukens innlegg falt i smak🤗

Jeg vil ønske alle en riktig god helg og god høstferie for dere som skal ha det neste uke🤩 

Klemmer fra Wenche

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 🚗✈️🏩

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere. Du finner mange gode tilbud i Norge også!

REKLAME

 
?c=14374&m=551902&a=378002&r=&t=html
 
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

 

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

REKLAME

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere her

image 8

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

 

 

 

image 7

image 8

image 9

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *