nytt år nye muligheter
Reisetips

Nytt år nye muligheter

Nytt år nye muligheter, er du klar for 2021?

Et nytt år med nye muligheter ligger nå for våre føtter. De fleste er vel enig om at 2020 er et år vi helst ikke vil ha tilbake. Det er har vært et veldig spesielt år for de fleste. Hvem hadde trodd vi skulle få en pandemi å håndtere? Reiselivet er hardt rammet, og mange har mistet jobben. Reisebyråer, flyselskaper, hoteller, Serveringssteder og turistattraksjoner har måtte stenge og permittere. Tross alle problemer føler jeg vi er heldige som bor her i Norge. Tenker ofte på de fattige landene rundt i verden, som ikke har tilskuddsordninger som oss.

Hold ut, hold av og hold sammen!

Vi er jo så nærme en vaksine, og nå gjelder det å holde ut. Statsministeren har sagt at vi kanskje kan leve som normalt til sommeren. Jeg håper alle tar høyde for det, og holder seg mest mulig hjemme å følger restriksjonene. Hold ut, hold av og hold sammen. Prøv å begrens omgangen med minst mulig mennesker, ta heller å ring på facetime.  Regjeringen og helsemyndighetene er redde for økning av smitten når hverdagen kommer til mandag, siden mange har forflyttet seg mye i juleferien. 

godt-nytt-år-2021
Godt nytt år!!! Goodbye 2020, Welcome 2021 Foto:Reisetips24.no

Nyttårsaften

Vi feiret en stille å rolig nyttårsaften med god mat og nærmeste familie. Ingen store utskeielser, veldig rart å ikke feire med de man pleier. men det kommer tider for større fester. Fyrverkeri så vi uansett, og vi ønsket det nye året velkommen med nærmeste familie.  

2021 blanke ark, nye mål

Et nytt år står der med blanke ark, jeg er klar for å sette meg nye mål. Jobbmessig ble jo 2020 et trassig år for meg, men nye muligheter dukker opp. Vi må nok leve med restriksjoner en stund til, men det gjelder å se fremover og vi skal jo ut å reise igjen. Verden skal bli frisk til slutt, og jeg vet at så fort det blir trygt skal jeg ut å reise igjen. Enn så lenge får vi leve på gamle minner fra gode tider og drømme om nye destinasjoner.

nytt år nye muligheter
Verden blir frisk igjen, enn så lenge får vi drømme Foto:Reisetips24.no

Vi må fortsatt holde oss i Norge… Covid-19 pandemien er ikke over! Men vaksiner er godkjent og ankommet landet

Vi lever i håpet om bedre tider, vaksinen er godkjent og de har begynt vaksineringen i noen kommuner.

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Ring en venn eller bekjent som kanskje er litt ensom
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Ønsker alle en super nyttårshelg. 

Alt blir bra <3

Nyttårsklemmer fra Wenche

les gjerne noen av mine eldre innlegg om Tid for å drømme, vi må ikke gi opp eller Vi skal ut å reise igjen! 5 Ting du kan forberede til verden blir frisk igjen!

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. V

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere


Logo Hedvig Reiseforsikring

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1


sjekk ut reiseforsikring

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *