black-friday

Neste fredag vil det «hagle» gode tilbud!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Neste fredag vil det «hagle» gode tilbud!

 

Neste fredag er det Black Friday 🖤 og tilbudene vil hagle. Har du tenkt å benytte deg av noen gode tilbud?

De fleste sentrene i Stor Oslo skal åpne allerede kl 07.00 og skal være åpne til midnatt😱

Her i Norge er vi jo ganske ferske på Black Friday. Norwegian outlet i Vestby innvidde det norske folk til denne kjøpefesten, i 2010, folk stod i kø hele natten. Nå har hele handelstanden tatt etter, og nå er det ikke bare en dag men hele uken og noen har hele november…….

 

Aventura Mall i Miami Foto : Reiseagenten

Opprinnelsen til Black Friday!

Black Friday var opprinnelig ment som begynnelsen på julehandelen, og er alltid dagen etter Thanksgiving i USA. På mange utsalgssteder åpnes dørene ofte klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer.

Thanksgiving i USA er alltid på den fjerde torsdagen i november og derfor er Black Friday en fredag mellom 23. og 29. november.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. En av de eldste historier om selve dagen er fra midten av 1800 -tallet. Det var finanskrise i USA og alle butikker slet med røde tall. Dagen med gode tilbud gjorde at butikker reddet årets overskudd.

Reisetilbud!

Flyselskapene, hoteller og ikke minst cruiseselskapene har ofte veldig gode priser på Black Friday, så hvis du har planer om noen spesifikke reiser sjekk alle sammen✈🏩🚢

Du kan gjøre fantastiske kupp hvis du skal ut å reise, i fjor hadde f eks Icelandair tilbud til Nord Amerika 2600,- t/r fra Oslo via Island. Regner med at alle selskap vil komme med noen godbiter, så finn frem kalenderen og sjekk ut om du får ferie så du er klar🤩😎🌍🌴🌞🏖✈️🏩

Book før midnatt 29 November 🤩🤩🥰 noen flyselskaper pleier faktisk å ha tilbud frem til søndag kl 23.59.

SoMe tilbud

Jeg vil legge ut tilbudene jeg får fra mine leverandører fortløpende på stories på instagram så følg meg gjerne http://www.instagram.com/reiseagenten😎 eller registrer deg på linken for nyhetsbrev Eventuelt send meg en mail på Wenche@reisetips24.no Så sender jeg deg en samleliste neste torsdag.

Ønsker alle en super helg, kos dere Max 🤩🥰 Bruk denne helgen til å lage lister😊 Hvor har du har lyst å reise??? Når du har mulighet for ferie osv………så er du klar for Black Friday🖤🥰

Ps les gjerne mine tidligere innlegg om jentetur eller reiseforberedelser 😎🤩

Du kan også sjekke ut linkene mine på momondo 👇👇👇 de søker alltid opp alle flyselskapene og gir deg den laveste prisen.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.