Lyst å reise på tur?
Båtreise,  Cruise,  Mat & Drikke,  Reisetips,  Vennereise,  Venninnetur

Lyst til å reise på tur? Hva med et lite Cruise?

Har du som meg litt abstinenser om dagen? Hvert litt for mye hjemme og lyst til å reise på tur? Hva med et lite 2 dagers Cruise med Color Line!

Forrige helg var jeg en snartur til Kiel på 2 dagers cruise.  Kanskje  litt feil formulert vi lå til kai i Kiel ,da vi ikke fikk lov å gå i land. Det var så utrolig deilig å komme seg bort litt. Og har du lyst på en tur med god mat, flotte show og avslapping kan jeg anbefale deg å ta turen.

2 dager på sjøen med god mat og drikke

Vi hadde en super tur, og fikk feiret litt på forskudd en venninnes bursdag, som ble avlyst pga Covid-19. Her ble virkelig smittevern reglene overholdt, og jeg syntes folk var flinke til å ta hensyn. Prisene er super gode og det er rikelig med plass ombord. Taxfree butikkene er selvfølgelig åpne og skal du handle  litt julegaver er  det mye tilbud gode tilbud på både klær og kosmetikk.

lyst på en tur

Hva gjør man hvis man ønsker å reise på tur?

Begynn  med å sjekke ut https://www.colorline.no/oslo-kiel og hvilken datoer du kan reise. Båten har kun påstigende gjester i Oslo, og all cargo,  altså trailere med varer er de eneste som får kjøre av og på i Kiel, sjåførene oppholder seg ikke sammen med oss andre gjester. Det er egne områder for de.

 

Lyst på en tur
Store fine lugarer, nå til reduserte priser benytt sjansen til en større lugar da vel Foto: Reisetips24.no

Det er derfor ikke noe farligere enn å gå ut å spise eller bo på hotell i en storby i Norge.Det er antibac over hele båten, god avstand mellom bord på spisesteder og i felles områder. Det er fantastiske priser på avreise, og har du mulighet for å reise en ukedag er det de billigste prisene. Kanskje du skal unne deg en oppgradering av lugar også? Båten går fra Oslo kl 13.30 og er tilbake 2 dager senere kl 10.00

Jeg anbefaler deg å bestemme deg for hva du vil spise, og bestille mat på forhånd. Du velger da for hver vei og klokkeslettet du vil spise. Dette for at det skal være god plass på spisestedene slik at smitteverns reglene kan overholdes. Vi spiste buffet på vei ned og ala Carte på vei hjem. Veldig god mat.

Vil du se på showene er det lurt å reservere bord i show Lounge det på forhånd, du får da flere muligheter både med og uten Champange, og det er show 2 ganger hver kveld kl 19 og 21. Det er ikke samme show begge dager så det bør sees begge veier.

Vi koste oss max, sol, vindstille og godt selskap. Passet godt å ta en liten bursdagsfeiring av en venninne som har rundt tall neste uke, og  litt for oss som fylte  år i forrige uke. Ta med deg kjæresten, noen venner eller familien på en liten førjuls tur da vel. Du får en fin tur og de ansatte i Color Line slipper flere permitteringer. Dette er vinn -vinn for alle parter.

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, Hvor vil du reise når pandemien er over?

eller Gode grunner til å reise på tur

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Håper ukens innlegg falt i smak🤗

Jeg vil ønske deg en riktig god helg🤩 

Klemmer fra Wenche

Vi må fortsatt holde oss i Norge....

Det har dessverre blitt en oppblomstring på denne pandemien i hele Europa den siste uken, og alle frarådes å reise ut av landet. Vi har også blitt oppfordret til å bruke munnbind, spesielt på kollektivtransport. 

Det globale reiserådet er forlenget frem til. 15. januar 2021. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Reklame

?c=14374&m=1783245&a=378002&r=&t=html

 

Bilde 22.10.2020 00 07 29 e1603318502361

Trenger du håndsprit kan jeg anbefale disse! Små og hendige å ha i veska elle sekken!         Til gode priser!

 

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under

 🚗✈️🏩

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere. Du finner mange gode tilbud i Norge også!

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

REKLAME

REKLAME

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *