Late-feriedager-i-Frerikstad.jpeg
Bilferie,  Familieferie,  Reisetips,  Sol og badeferie

Her nytes late feriedager i Fredrikstad!

Her nytes late feriedager i Fredrikstad! De fleste planene om alt vi skulle gjøre, har hittil blitt utsatt.

Late-feriedager-i-Frerikstad.jpeg
En rusletur på brygga i Plankebyen er aldri feil Foto:Reisetips24.no

Late Feriedager i Fredrikstad!

Vi hadde så mange planer, vi skulle gjøre litt andre ting enn vi pleier……Hittil har det blitt et par rusleturer på brygga, litt båtkjøring, mye bading av den yngre garde (skal ikke skryte på meg mer enn vassing), spising av god mat, litt shopping og masse kortspill.

Været har vært bedre enn det ble spådd, men den gode varmen vi hadde i juni er borte. Det har ikke vært mulig å sitte ute på kveldene uten varmelamper, pledd og tykke klær. Men det store regnværet har heldigvis ikke kommet hit. Er ikke så aller verst med Norgesferie heller.

15 juli ble en del land frigitte for både innreise og utreise uten karantene.

Vi fikk en del lettelser i reiserestriksjonene vi har hatt , og vi har nå fått flere muligheter for å reise igjen. Fra og med 15. juli kan du igjen reise til fleste europeiske land uten å sitte i karantene når du kommer hjem. Det er noen unntak som til Sverige, Portugal, Ungarn, Kroatia, Romania, Bulgaria og Luxembourg. 

Situasjonen vurderes hver 14. dag og reiserådene kan endre seg raskt dersom smitten øker. Jeg synses at det er viktig å huske på at du plutselig kan bli sittende fast, og at reglene kan endres på kort varsel.

Helsedirektøren anbefaler oss ikke til å reise.

Espen Nakstad  har hatt en klar og tydelig stemme under hele Covid-19 perioden, jeg har fått veldig tillit til han. Jeg synes han formidler på en god og lettforståelig måte som alle kan forstå. Han sier at vi ikke skal ha reiseskam heller, vi må reise med sunn fornuft og ta forhåndsregler. Mange har familie i andre land, som de ikke har sett på lenge og jeg har full forståelse at noen vil ned til feirehusene sine osv 

Han satt opp disse 5 punktene i en artikkel jeg fant på VG

1. Sett deg nøye inn i situasjonen og reglene som gjelder i området du reiser til.

2. Vær forberedt på at situasjonen kan endre seg fort.

3. Hold avstand til andre.

4. Hold deg unna steder med mange mennesker.

5. Vær ekstra påpasselig når du kommer hjem med å holde deg hjemme og teste deg hvis du får luftveissymptomer eller feber. Da bidrar du til at vi kan gå høsten i møte uten å måtte innføre nye smitteverntiltak i Norge.

Jeg har valgt å bli i Norge i år, selv om det er åpnet opp. Må innrømme at jeg  lengter etter sol og varme, men avventer litt til før jeg er på vingene igjen. Vil gjerne at dette viruset skal bli litt mindre hissig, nå har det blomstret opp igjen i Spania. Jeg liker det absolutt ikke.

Fortsatt ferie her!

Her fortsetter ferien neste uke, hva vi skal gjøre er ennå ikke bestemt vi ser an været. Kanskje vi blir her, eller kanskje vi reiser et annet sted. Den som lever for se….

Vi fortsetter ihvertfall helgen her, og både hund og barn koser seg ennå så da er det ikke så mye stress.

Late-feriedager-i-Frerikstad.jpeg
En vakker dag igår, men savner varmen Foto: Reisetips24.no
 

Hva kan man gjøre i Fredrikstad?

Byen har masse og tilby, og  ramse opp alt her vil bli litt i overkant mye. Anbefaler deg å ta en titt på http://visitfredrikstado hvaler

Alltid oppdatert og informativt.

Du kan  lese mine tidligere innlegg om Sommer 2019 i Fredrikstad eller Sommerferien er her

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere.

Ønsker alle en super helg! Vi fortsetter late feriedager i Fredrikstad !

Klemmer fra Wenche

 
Reklame
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *