langweekend-i-oslo
Reisetips,  Familieferie,  Hotell & Overnatting,  Storbyferie

Langweekend i Oslo

Langweekend i Oslo

 

Langweekend i Oslo – Turist i egen by

Mai og juni er månedene med flest fridager.

Har du utnyttet den inneklemte dagen i dag? Kanskje du er på en langweekend ett eller annet sted?

 

Jeg skulle gjerne vært borte, men her går denne helgen til teaterliv. Lillemor skal opptre på Folketeatret i Oslo på søndag. Her blir det pendling og inn til hovedstaden alle fridager. Hun hadde vanlig trening i går, prøver i dag på teatret, og i morgen er det generalprøver. Søndag er den store dagen med 2 forestillinger, så er du i Oslo og liker Musical så er Folketeatret stedet å gå kl 13.00 eller kl 17.00. Jeg lover deg valuta for pengene (265,- pr pers) de er superflinke, barn fra 3 år og oppover.

B13AE826 EB47 4DF7 B088 AF9387ADFD14

Neste helg er det pinse med nok en langhelg da med fri mandagen. Hvis du ikke har bestilt deg tur, kast deg rundt å finn på noe artig. Vi skal i konfirmasjon på lørdagen så her blir det turist i egen by som gjelder denne helgen også.

Sjekk ut http://www.visitoslo.no her finner du alt som skjer, hvis du er i hovedstaden og vil ha med deg det som skjer.

257F70A8 B4A1 439F 8328 199D248E67A2
Digger dette nye distriktet Barcode, gir litt storby følelse🤩🙌

Ønsker alle en super helg om den ble lang eller kort, håper været holder seg og venter fortsatt på den gode varmen🌞 Er juni i morgen så nå håper vi på sommer🤩🙌

Følg meg gjerne på Instagram her der legger jeg ut en del på stories, samt litt konkurranser og giveaways😊

Les også mitt tidligere innlegg om å utnytte helligdager til ekstra ferie https://reisetips24.no/2019/04/26/utnytter-du-helligdagene-til-ekstra-ferie/

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *