langhelg-igjen
Reisetips,  Familieferie,  Sol og badeferie

Langhelg igjen

Langhelg igjen

 

Langhelg igjen… hva gjør du i pinsehelgen? 

 

Nok en langhelg står for døren, ukene bare flyr avsted. Regner med at det er flere enn meg som flyr på avslutninger på skole og fritidsaktiviteter? Her går det i hvertfall i ett, men godt å kjenne at man lever også🤩. Jeg skal innrømme at det skal bli godt med litt «sommerferie» (fri fra aktiviteter), og kunne finne på litt andre ting. Hvis det nå bare kan komme litt sol og varme, skal jeg nyte litt terrasse tid med en god bok og litt reiselektyre.

Pinsehelg

Denne helgen er det stor trafikk for helgeturer både i inn – og utland. Har du ennå ikke bestemt deg ta en titt på denne siden Sjekk her om du finner deg en tur da vel.

Aldri for sent å booke seg en tur, selv om det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen.

Her blir det nok en hjemme langhelg, da min nevø skal konfirmeres Pinseaften. Nå har de siste kveldene gått med til forberedelser, skriving av tale, stryking av bunadsskjorte og andre klær. Blir nok en hyggelig feiring av en kjekk gutt med familie, og ikke minst veldig god mat.

Har du prøvd å være turist i egen by eller nabobyen?

Ikke alle har mulighet til å reise langt selv om det er langhelg, men prøv å finn på noe du vanligvis ikke gjør. Hvor ofte besøker du et museum eller andre turist attraksjoner i din egen by, eller nærliggende byer? Sjekk ut på Facebook eller i lokalavisen om hva som skjer i ditt distrikt, du vil bli overrasket hvor mye som skjer hver eneste helg.

Jeg bor slik til at Oslo er ganske nært, der skjer det jo alltid noe. Drøbak og Moss er også ganske nært, og det er også byer som har mye å by på.

D3A419E8 5C8D 48E7 BB22 3E9719658C09 e1560427558852

7F4E2880 6A7B 4CDF 9121 9391AA7F6DC1

 

Gjestehavna i Drøbak en tidlig vårdag👆

Blir været bra resten av helgen, får man være turist i egen by eller ta seg en tur til nabobyen kanskje??

Planen min er å besøke Galleri F15 på Jeløya utenfor Moss. Jeg har ikke vært der på mange år så det kan bli en hyggelig overraskelse. Edvard Munch bodde her i perioder og har malt mange av bildene sine her. De serverer visst også en fantastisk kringle her😊 så ta turen du også da vel😀

Kan også anbefale å ta en titt på http://www.visitoslofjorden.no her finner du mye nyttig info og tips om steder å besøke langs Oslofjorden.

0EE73B15 D0EC 4E90 BAB9 0BC97FC992C9

 

Galleri F15 på Jeløya utenfor Moss

Håper det ga deg noen ideer, alle steder i vårt langstrakte land har noe å se på, ta en tur ut på/til noe du ikke har sett på mange år. Garantert at du ser det med andre øyne nå. Og bli ikke overrasket hvis du har vært et sted som barn og husker det som gigantisk, det er kanskje ikke like stort i dag🤣🤣🤣

Ønsker alle en fantastisk pinsehelg 🤩🙌så får jeg skrive ferdig talen og øve, samt starte på bakeoppdraget mitt til i morgen🎂🧁

Følg meg gjerne på Instagram her der legger jeg ut en del på stories, samt litt konkurranser og giveaways😊

Ta også en titt på noen av mine eldre innlegg https://reisetips24.no/2019/04/26/utnytter-du-helligdagene-til-ekstra-ferie/

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *