jul-i san-fransico

Jul i San Fransisco

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Jul i San Fransisco

Hva med å feire jul i San Fransisco i år? Reiser du i romjulen så får man litt jul både i Norge og ute på farten.

San Fransisco er en super by. Her skjer det alltid mye. I desember er temperaturen er god mellom 13-15 grader, så man kan være mye ute. Byen er fantastisk pyntet med glitrende julelys, og du kan smake deg igjennom alskens julegodterier på hvert gatehjørne. Det et mye å gjøre i denne byen på denne årstiden.

Det anbefales å ta en av de guidede turene, men da begynner det å haste med forhåndsbooking.

Her er noen juleturer som skal være magiske💫

Seiltur

Hopp ombord på seilskuten « Freda B’» og opplev byen fra den andre siden av Golden Gate bridge Sausalitos fantastiske lys- og fyrværkerishow,som helt sikkert vil få deg i julestemning. Freda B, der er kjent for å være et utrolig velholdt seilskute med god mat og hyggelige ansatte.

Busstur

Ta en tur med en åpen dobbeltdekker buss på turen, vil du oppleve San Franciscos festlige juletrær og blinkende lys,som utsmykker byen i vintersesongen.

Mens du lytter til hyggelige julesanger og lener deg tilbake i bussetet, vil du få gratis godteri og souvenirs, som du enten kan ta med hjem eller nyte ombord.

Brannbil

Hvis en dobbeltdekker ikke kul nok for deg, hva med å se byen fra en brannbil? San Francisco Fire Engine Tours tar deg blandt annet med forbi Union Square og langs havnefronten, Embarcadero, hvor får et unikt innblikk i bydelenes severdigheter. Julesanger vil spilles i bakgrunnen som et hyggeligt soundtrack, og du vll nok komme i en god julestemning.

Trikken

Denne vakre tradisjonen. som har eksistert i nesten ti år, består av en 90 minutters morsom kjøretur med San Franciscos ikoniske trikk. Du får blant annet utlevert en julehatt, mens julesanger vil spilles over høyttalerene. Dette kan gjøres frem til 30 desember . (Unntatt 25)

Sjokoladetur

Dette er en tre timers gåtur med det prisbelønnede Gourmet Walks-team som er et absolutt must-do for alle sjokolade elskere. Nyt de sjenerøse smaksprøvene fra syv av San Franciscos berømte sjokolademakere, mens du beundrer de flotte julelysene på Union Square, Embarcadero og Westfield San Francisco Center.

Kan du ikke få nok av julen?

Så er du ikke den eneste! San Francisco er det perfekte sted å oppleve denne magiske høytiden. Både øyne, smaksløker og ører vil være tilfredsstilte på den mest julete måte, som du kan tenke deg🎄🎅

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

Sjekk også ut  https://reisetips24.no for gode tilbud på reiser og reiserelaterte produkter.

2 hendelser på “Jul i San Fransisco”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.