Hvor-blir-sommeren-av
Reisetips,  Eventyr Reiser,  Familieferie

Hvor blir sommeren av

Hvor blir sommeren av

Hvor blir sommeren av….Venter du også på sommer?

Jeg venter og venter på denne sommeren da…. Vi er allerede i midten av juni og det som har lignet mest på sommer var i slutten av april.

Jeg føler at det er høst ute allerede, og det fikk meg til å tenke på en ide jeg har hatt i noen år. Hva med å reise til Minneapolis, Minnesota å feire Thanksgiving og oppleve ekte « Black Friday» I mitt hode høres det veldig spennende ut. Noen syns sikkert det er galskap, men alle er vi forskjellige.

ÅRETS HØSTTUR TIL USA ?

Thanksgiving er alltid den 4 torsdagen i november i USA og i år er det 28 november. Da feirer man at innhøsting ble bra, og hele familien samles. Det serveres Kalkun med masse deilig tilbehør, og gresskar kake med krem til dessert.

Har så lyst til å oppleve dette, så nå er jeg i gang og leter etter gode priser på fly og hotell. Lyst til å være med???

Black Friday er alltid dagen etter Thanksgiving, og Mall of America er ett av verdens største kjøpesentre. Jeg bare digger det senteret, med sine 520 butikker er utvalget stort nok for de fleste. Black Friday her må bare være himmelsk🤩🙌 Minnesota har ikke moms på klær, så det er muligheter for veldig gode kjøp. Det har egen fornøyelsespark, gocartbane, kino og akvarium. Og alt dette er under ett tak, har du med noen som ikke er så glad i å shoppe er det mange steder de kan sysselsettes.

DD9FFDE2 5267 431B 92A4 01ECB935837C

 

Mall of Americas versjon av Walk of Fame 🤩

 

 

1D4409B0 230B 4783 9F7D 484FBB04F8D7

 

Selv om det er stort føles det ikke kaotisk🙌

:

Black Friday shopping

Black Friday var opprinnelig ment som begynnelsen på julehandelen, og vi har jo tatt etter her i Norge også, men jeg På mange utsalgssteder åpnes dørene ofte klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer til sterkt reduserte priser, så her kan man

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. En av de eldste historier om selve dagen er fra midten av 1800 -tallet. Det var finanskrise i USA og alle butikker slet med røde tall. Dagen med gode tilbud gjorde at butikker reddet årets overskudd.

Det er selvfølgelig Black Friday i alle typer butikker og ikke bare på store kjøpesentre, det ligger også en ganske bra Outlet i Minneapolis. (Twin Cities Premium Outlet) Mulighetene er i hvertfall store og det er mye å finne på i denne staten.

Det er veldig mange norske etterkommere her borte, veldig mange av de som emigrerte til USA fra Norge havnet der, så det er stor mulighet for at du møter noen som sier de er norske. Det er bare det at de kan ikke norsk, og de har aldri vært her, men besteforeldrene var norske altså😂

Er du glad i øl, er dette et bra sted med masse microbryggerier. Finnes mange organisert turer til forskjellige bryggerier. Jeg har vært på ett som heter UTEPILS. Jeg trodde de var norske siden de kalte stedet det, men det var bare at de syntes navnet var kult😂

Annonse

Hvis du trenger flybilletter eller hotell til Minneapolis eller hvor som helst i verden ta en titt på linken nedenfor. Vil anbefale å fly Icelandair eller KLM hvis du skal til Minneapolis. Da får du en mellomlanding i Europa som gjør at du slipper å ta ut bagasjen når du kommer til USA. Det går greit men du må hente ut bagasjen og sjekke den inn på nytt.

Søk på tvers av flyselskaper, reisebyråer og lavprisselskaper
momondo.no – billigst og best

Eller du kan sjekke direkte på Norwegian sin side her


Følg meg gjerne på Instagram HER

 

Ønsker alle en fortreffelig helg, kos dere masse om det blir sol eller regn

Sjekk også ut  https://reisetips24.no for gode tilbud på reiser og reiserelaterte produkter.

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *