hva-med-albania-i-år
Charter & Pakketur,  Europa,  Familieferie,  Reisetips,  Sol og badeferie

Hva med Albania i år

Hva med Albania i år

 

Hva med Albania i år Stadig flere strandløver har oppdaget Middelhavets siste utpost. Det sies at det er krystallklart badevann, deilige strender og historiske severdigheter.

 

For meg høres det ideelt ut, jeg må ha mulighet til å se litt samtidig som jeg slikker sol🌴🌞

 

Charteroperatørene tilbyr pakkereiser hit, Apollo flyr direkte til Tirana/Durrës fra både Oslo, Stavanger og Trondheim. De satser på badebyen Durrës, mens Ving og TUI flyr til Korfu og videre med ferje (ca 30 min) til Saranda.

Nå er ikke jeg en typisk charter turist, veldig mange år siden jeg var på en charterferie. Men det er jo muligheter for de som ønsker å reise på egenhånd.

Norwegian tilbyr direkte fly til hovedstaden Tirana fra Oslo. Ellers flyr nesten alle flyselskaper til Tirana, men da med mellomlandinger rundt i Europa.

Albania skal ha noe for alle, men som allltid gjør litt research før du velger reisemål.

Durrës skal være supert for barnefamilier, Saranda skal visst minne om en klassisk gresk by, Dhërmi skal være trendy og Himara full av sjarm🤗

Jeg tror jeg må ta en liten tur å sjekke ut på vårparten🤩

Det ser jo helt herlig ut🌴🌞🌏

mobile 2077480 1547422330436 2077480 1 1547422330447

Bilde fra Saranda (lånt fra visit Balkan)

Ønsker alle en fantastisk uke🌏🌴🌞

 

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *