cruiselivet-er-over

Cruiselivet er over

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Cruiselivet er over

 

Cruiselivet er over for denne gang. Det er utrolig hvor fort dagene går, selv om vi utvidet vinterferien med noen dager!

 

Vi har hatt en utrolig fin vinterferie, gjorde gått for både kropp og sjel. Det var så deilig å få litt sol og varme på kroppen.

Cruiselivet er en flott ferieform, du våkner nesten hver eneste dag i et nytt land eller en ny by.

Du velger selv om du vil gå i land eller om du bare skal være på båten og kose deg ved bassenget, eller kanskje ta noen spa behandlinger eller trene.

Cruise selskapet har veldig mange forskjellige utflukter du kan melde deg på hvis du ønsker å ha det litt organisert, eller du kan utforske byene selv. De fleste havner har hop on hop off busser som starter sine turer fra havnen og det kan jo være veldig praktisk.

Du kan spise og drikke så mye du ønsker 24/7 – det er alltids et sted som er åpent.

Hver kveld når du kommer på lugaren ligger det en liten avis med morgendagens program og en artig håndkle kreasjon på sengen. Foto: Reiseagenten

Abu Dhabi- Emiratenes hovedstad

God morgen Abu Dhabi🇦🇪🛳⚓️🌞 Foto: Reiseagenten

Forrige fredag var vårt anløp Abu Dhabi – hovedstaden i De Forente Arabiske Emirater. En utrolig flott by. Her finner du mange spennende ting å se på og gjøre, men vi nøyde oss med en by sightseeing denne gangen hvor vi fikk med oss det viktigste.

Jeg kan nevne Ferrari World, Louvre museum og Sheik Zayed Grand Mosque.

Vi besøkte også et enormt kjøpesenter, hvor man finner alle kjente merkevarer fra hele verden. Det var ett enormt lekeland for barna, kino og godt med spisesteder. Det var så rent over alt og temperaturen var behagelig når det var over 30° ute.

Inngangspartiet på Abu Dhabi Mall Foto: Reiseagenten

Abu Dhabi dag 2:

Dag 2 i Abu Dhabi ble bestemt at vi skulle bli i båten og slappe av ved bassenget, og benytte oss av båtens fasiliteter. Det var et godt valg, det var ganske varmt den dagen og mange andre hadde gått i land så det var god plass ved bassenget og faktisk ganske stille. Vi badet og koste oss, leste litt bøker.

Jewel of The Seas

Maten og servisen på denne båten er det ikke noe å si på, menneskene som jobber her er så service innstilte og hjelpsomme. Jeg har ikke noe problem med å skjønne at de vant prisen for best service og fornøyde kunder av  alle skipene til RCCL i 2019.

Vi spiste i ala Carte restauranten hver kveld med bordsetting kl 20.30, du har ditt faste bord og dine faste kelnere hver dag. De er så oppmerksomme mot oss gjester at alle føler seg så ivaretatt. Nydelig mat og godt utvalg hver eneste dag.

SHOWTIME!!!

Etter middag hver kveld havnet vi på show, her var det Musicals, konserter og mavedans, forskjellige show hver eneste kveld. Utrolig bra artister og musikere de hyrer inn, og hva de legger i kostymer og kulisser.

Musikal artisten her i huset var i ekstase, hun koste seg veldig. Er ganske deilig når de blir så store og kan henge med oss til sent på kvelden.

Skulle ikke tro at dette «Teateret» er ombord i en båt Foto: Reiseagenten

De 2 siste dagene lå båten til kai i Dubai!

God morgen Dubai fra lugaren Foto: Reiseagenten

Vi lå de 2 siste dagene av Cruiset til kai i Dubai, og etter noen dager med sol og bad var vi igjen klare for litt utflukter. Vi dro også her på egenhånd, det viktigste for oss var å komme oss opp i Burj Khalifa verdens høyeste bygning og se vannshowet på Dubai Fountain.

Vi hadde kjøpt billetter på forhånd til Burj Khalifa, anbefales slik at du slipper kø, for det er kø….. uansett dag. Men for en opplevelse. Vi valgte å dra opp i 124 og 125 etasje, det er mulighet for å komme helt opp til 148 etg i denne over 800 m høye bygningen som har 164 etg.

Vi valgte de rimligste billettene til 1590,- kr for 4 stk, skulle vi kjøpt til 148 etg hadde det kommet på nesten 5600,- kr …..valgte heller å shoppe litt og det var høyt nok for oss.

Jeg vil lage et eget innlegg om Dubai neste fredag, for det er en by alle her i huset har lyst til å besøke igjen. Vi bodde en natt på The Palm før vi satte kursen hjemover, og på vei  til flyplassen var alle enige om at juleferien burde legges hit. Ingen hadde fått nok av denne fantastiske byen.

Kort uke for oss – Fredag igjen!

Vi utvidet jo vår vinterferie litt ut i denne uken, så her var vi ikke i gang før onsdag. Dere for nyte siste dagene dere som har hatt vinterferie denne uken og god vinterferie til dere i Troms og Finnmark.

GOD HELG OG GOD VINTERFERIE!!!!

Følg meg gjerne på sosiale medier, her kan du følge med på stories fra reiser og dagliglivet

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

REGISTER DEG GJERNE HER HVIS DU ØNSKER GODE REISETILBUD TILSENDT PÅ MAIL, NÅR JEG FÅR INN SPESIALPRISER FRA MINE LEVERANDØRER.

Les gjerne mine tidligere innlegg om    Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗 Eller Skal du reise bort i påsken ???

Annonser

SJEKK GJERNE UT LINKENE UNDER HVIS DU PLANLEGGER EN REISE😎✈️🚗🚖🏨

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Spar opptil 20 % på opphold mellom 10. juni og 31. august i Europa, Midtøsten og Afrika. Bestill innen 1. mars.

Husk at du kan få linker til bestilling av billetter til både fotballkamper i Europa, teaterbilletter og andre show til mange steder i verden fra meg.😎🤩

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.