hjemmepåske-2020
Reisetips,  Cruise,  Familieferie,  Penger & Økonomi

Hjemmepåske 2020

Hjemmepåske 2020

 

I år blir det hjemmepåske 2020 for alle oss nordmenn. Påskeferien nærmer seg i disse spesielle tider, men det blir påskeferie selv om vi må være hjemme. Vi fikk på onsdag beskjed om at alt holdes nede til over påske. Hvem hadde trodd dette skulle skje oss?

 

Leste her om dagen at i 1980 årene trodde man at vi i 2020 hadde biler som kunne fly….. realiteten er at vi nå lærer oss  å vaske hender.

Uansett vi skal kose oss i påsken selv om vi ikke kan dra på hytta, og ski sesongen ble veldig kort. Det blir påske neste år også…….

Jeg vil anbefale alle å finne frem noen koselige spill og pynte litt til påske. Det er utrolig hva litt gule stearinlys, en liten kylling eller to, og litt friske blomster gjør med humøret.

Vi får late som vi er på hytta, sa statsministeren. Syns det var en god ide.

E9FA0AD7 A096 46B2 A4A6 1F7F7070FB9F

Litt pynting til påske kan få opp humøret🥰 Foto: Reiseagenten

Hjemmepåske i Oslo regionen

 

De aller fleste attraksjoner er jo stengt, men en liten tur i Frognerparken, Ekebergparken  eller ut på Bygdø er jo fine steder å gå tur i hovedstaden. Det anbefales jo  å få litt frisk luft hvis du er frisk. Husk å forhold deg til myndighetenes smittevern regler og,  hold avstand og vis hensyn.

DF82A90E 9FFF 4455 9480 4A9631C2181C
Hun her altså🤩 217 cm høy kalles «Walking Women» Selv voksne menn ser små ut i forhold. Foto: Reiseagenten

Hvervenbukta eller Ingjerdstrand syd for Oslo er en av mine favoritter, sitte å betrakte havet på en sten er himmelsk hvis det blir fint vær.

Tur langs Akerselva

 

Turstien langs Akerselva starter ved Maridalsvannet og går helt til ned til Grønland i Oslo sentrum. Dette er ca 8 kilometer, men du trenger ikke gå hele ruten. Mye fint å se og det er godt skiltet så du får med deg mye lærdom om Oslo`s historie. Du finner både både historie om industrien  som holdt til her, fossefall, fiskeplasser, skogsområder og dyre- og plante liv.   Fin tur med god bredde på gangveien. Husk gode sko.

En tur ut i frisk luft er fint for de som kan, og heldigvis har byen vår godt med grønne uterom.

Bare pass på å følge gjeldende turvettregler: Hold minst 2 meters avstand til andre og ta hensyn.

Vi har mye skog rundt byen

 

Vi er heldige her uansett hvor vi bor i Oslo og omegn har vi ikke lange turen for å finne skog og mark.

Veldig fint i skogen om dagen, jeg har faktisk brukt den mye og kommer til å bruke den i påsken også.

27D50399 118B 42BE B414 DF51281A96FC
Vakkert når det sildrer og smelter i skogen. Skulle gjerne vært litt lyd på dette bilde🥰 Foto: Reiseagenten

Ønsker dere alle en fin helg, Håper dere er friske og husk å ta vare på hverandre i disse kjipe tider, det blir bedre tider etter hvert🥰❤️ Husk det blir påskeferie om vi må være hjemme.

Stor klem fra Wenche

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

REGISTER DEG GJERNE HER HVIS DU ØNSKER GODE REISETILBUD TILSENDT PÅ MAIL, NÅR JEG FÅR INN SPESIALPRISER FRA MINE LEVERANDØRER.

Les gjerne mine tidligere innlegg om    Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗 Eller Norge står stille – Reiselivet hardt rammet!

Annonse

Siden vi nå ikke kan reise kan vi kanskje begynne å rydde litt i bilder og lage noen fine fotobøker????

Benytt deg gjerne av tilbudet om 25% rabatt bruk linken under🤩

👇👇👇👇👇

?c=23582&m=1696447&a=368606&r=&t=html

SJEKK GJERNE UT LINKENE UNDER HVIS DU PLANLEGGER EN REISE😎✈️🚗🚖🏨

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

?c=17789&m=1015405&a=368606&r=&t=html

Husk at du alltid kan få linker til bestilling av billetter til både fotballkamper i Europa, teaterbilletter og andre show til mange steder i verden fra meg.😎🤩

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *