Happy valentines day
Reisetips,  Båtreise,  Cruise,  Familieferie,  Storbyferie

Happy Valentines day

Happy Valentines Day ❤️❤️❤️

 

Om du liker det eller ei, man kan nesten ikke komme utenom  å legge merke til denne dagen. Det er påminnelser i alle media, og det mangler ikke på tilbud. Blomster, sjokolade, smykker ,restauranter osv . Her i huset er vi ikke så opptatt av denne dagen, men er jo alltids hyggelig med en blomst da💝 Happy Valentines day

 

I år ble det både morsdag , farsdag og valentines gave  på en gang da vi byttet ut fjellturen til Norefjell med Cruise ut fra Dubai. Så nå venter vi bare på søndag og avreise.

Trenger du tips til Valentines gave kan du jo sjekke Her.  YouWish har så utrolig mange bra opplevelser du kan bestille til din kjære og deg selv❣️Du bare velger sum så sender de gavekortet til deg eller den du velger på mail. Så er du sent ute er det fortsatt muligheter🤩

I dag er jeg så heldig at jeg skal på Afternoon tea på Hotel Bristol i Oslo med 2 venninner❤️ Lenge siden jeg har vært der nå, så skal bli veldig hyggelig🥰 Så her blir det venninne valentines day❤️❤️❤️

Vinterferie fra i dag

Vinterferien er rett rundt hjørnet for alle skoleelever her på Østlandet.Det var en meget fornøyd frøken som danset ut døren her i dag. Hun er veldig klar for ferie med sol og bading.

85547114 6C77 4721 8137 809EEA49304C

Første stopp for oss er Dubai før vi skal ombord på Jewel of The Seas, og alle gleder seg til en avslappende uke med masse nye opplevelser.

Vi har ikke bestemt oss for alle utflukter ennå men siste finish blir lagt i helgen. Så heng med på instagram stories så får du se litt av det vi ser også🤩🇦🇪

Pakking

Føler jeg har pakket hele uken, når man skal på cruice har jeg litt tendensen til å pakke litt nøyere enn til andre steder. Alle klær skal strykes og brettes pent så det ikke blir skrukkete igjen. De jeg bor sammen med er litt oppgitte over meg tror jeg, jeg har klær hengende over alt og maser på de om at de må gå forsiktig forbi så de ikke faller av kleshengerene🙈

Nå er alle klær, badetøy og strand bag pakket så nå står bare dette igjen:

 • Kamera
 • Kosmetikk
 • Solkrem, After Sun/Aloevera
 • Lader til mobil og kamera
 • Lesestoff noen bøker ved bassenget er aldri feil
F32286A6 DFB8 43B7 87CA 25E49DE55058
Spent på Solkrem og After Sun fra Mary Kay Foto: Reiseagenten

GODE REISETIPS FOR DEG SOM SKAL FLY I VINTERFERIEN

7C972815 268F 4DDE B1FA 9D1B9DFC8FF7
Reiseklar???? Foto:Reiseagenten

Jeg fikk et nyhetsbrev fra Avinor i går ettermiddag og vil gi dere et utdrag av det her:

Vinterferien nærmer seg og mange skal ut og reise de neste to ukene. Over 90 000 passasjerer er ventet på Oslo lufthavn fredag 14. februar og søndag 23. februar.

 1. Legg inn litt ekstra tid
  Senk skuldrene og ta deg litt ekstra god tid. Da vil innsjekking, eventuell sending av spesialbagasje, og passering gjennom sikkerhetskontrollen gå lettere. Skal du reise til land utenfor Schengen er det lurt å beregne litt ekstra tid til passkontrollen.
 2. Sjekk om flyet er i rute
  Alle ankomster og avganger kan du følge på avinor.no og via Avinor-appen. Forhold deg ellers til informasjon om reisen fra ditt flyselskap.
 3. Pakk smart
  I vinterferien har man ofte med seg spesialbagasje som vogner, ski og golfutstyr. Sett deg inn i reglene hos ditt flyselskap for hvordan dette skal sendes. Sjekk at lange reimer, hemper eller stropper knytes sammen slik at de ikke kan henge seg fast i bagasjebåndet. Dette gjelder spesielt for sekker og bagger. Er du i tvil om din bagasje er godt nok pakket, kontakt personalet i nærheten.
 4. Forbered deg til sikkerhetskontrollen
  Det er mye tid å spare i sikkerhetskontrollen dersom man ikke har med seg væske over 100 ml. Alt som er flytende, smørbart eller i gassform omfattes av reglene for væske, og alt av løse metallgjenstander må tas av. PC, nettbrett, mobiltelefon og fotoutstyr skal også ut av bagen ved passering. Behold brillene på og pass på at du får med deg alle tingene dine når du er ferdig med kontrollen. Det fort gjort å glemme noe!
 5. Skal du reise med barn?
  På Oslo lufthavn har vi egne sluser i sikkerhetskontrollen til familier med barn under 12 år. Vi tilbyr også barnevogner, ammehjørne, lekeplasser, gratis vann og wifi. En oversikt over alle våre tilbud til barnefamilier finner du her
 6. Trenger du assistanse?
  Vi har flere tilbud for reisende med nedsatt funksjonsevne på Oslo lufthavn. Husk at du må bestille assistanse i god tid før avreise. Dersom du bestiller senere enn 48 timer for avgangstid må du regne med ekstra ventetid. Les mer om dette her
 7. Skaff deg oversikt over de ulike tilbudene på lufthavnen
  Gjennom vår Avinor-app og vår nettside avinor.no får du full oversikt over flyplassens butikk- og serveringstilbud, kart og informasjon om din avgang. Vi har et stort utvalg av spisesteder, kiosker og butikker, så du har mye å velge mellom. Parkeringsmulighetene er også gode med variasjon i pristilbudet. På flyplassen kan du også koble deg på gratis Wi-Fi-nett.
 8. Vi kan hjelpe deg hvis du lurer på noe
  Har du spørsmål om ditt besøk på Oslo lufthavn er passasjerservice i ankomsthallen åpen store deler av døgnet. Om du ikke finner frem på flyplassen, ta kontakt med en av våre flyplasshjelpere. Send oss gjerne en beskjed i innboksen eller på veggen på Facebook-siden vår hvis du lurer på noe.
 9. Er Oslo din destinasjon i vinterferien?
  For alle som ankommer Oslo anbefaler vi Visit Oslo sin aktivitetsguide hvor man finner oversikt over en rekke ulike aktiviteter som foregår i Oslo-området.

God tur!

Syntes dette nyhetsbrevet var så nyttig at jeg måtte bare dele det med dere.

Helgen er rett rundt hjørnet –  out of Office!!!!

AB86691D E991 49D5 A8CD 7924D39C6523
Out of office!!! Foto:Reiseagenten

 

I morgen er det siste del av pakkingen før avreise til Dubai, kosmetikk og håndbagasjen må på plass. Håper alle får en super helg om det er vinterferie eller ei. Jeg kaster meg på bussen inn til Oslo! Snakkes!!!!

Følg meg gjerne på instagram her for å se litt fra vinterferien i Dubai, Abu Dhabi og Doha.

Les gjerne noen gamle innlegg her

 

Annonser

Trenger du flybilletter, hotell eller leiebil kan du jo sjekke linkene under

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

?c=19390&m=1436496&a=368606&r=&t=html

Prepaid

?c=9260&m=557267&a=368606&r=&t=html

?c=19390&m=723824&a=368606&r=&t=html

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *