gratulerer-med-dagen-Norge
Reisetips,  Kulturreiser,  Storbyferie

GRATULERER MED DAGEN NORGE

Gratulerer med dagen Norge

Gratulerer med dagen Norge – Barnetoget i Oslo 17 mai

Nasjonaldagen er på hell, har dere hatt en fin 17 mai?

 

Her har dagen gått i ett, startet med frokost før flaggheising på skolen og barnetog. Så gikk turen til min kjære datter for kos med alle mine barn, svigerbarn og barnebarn før borgertoget i Ski sentrum. For meg som er oppvokst i Oslo har det liksom tatt litt tid før man har vendt seg til å ikke se slottet på 17 mai , men neste år tror jeg at jeg må til Oslo. Jeg var en tur der inne i går ettermiddag og byen yret av turister og det så ut som de koste seg Max, må jo være veldig spesielt å være her som turist i dag?

Det er fascinerende å se alle de fine bunadene og festkledde menneskene som smiler og koser seg. Og når vi fikk så fint vær som i dag kan man ikke klage.

Vi er heldige som har denne nasjonaldagen, ingen andre land feirer som oss. Korps og glade barn i tog, jeg er så glad og stolt av å være norsk på en sånn dag. Vi bør vel sette ekstra pris på denne dagen og friheten vår, når man ser hvordan det er ute i den store verden.

33684FB6 873E 4B38 8BF4 4A477478388C

Ønsker alle en fortsatt god 17 mai helg, nå går turen til gode venner for grilling og mere kos.

Følg meg gjerne på instagram her 

For program om hva som skjer i Oslo til en hver tid sjekk ut http://www.visitoslo.com

17 mai klem fra Wenche

Les gjerne noen tidligere innlegg her om Gode grunner til å reise på tur                  eller Reisebrev Florida

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *