God-Jul

???GOD JUL 2019???

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

God jul

 

God jul ukene flyr og nå er det den siste helgen før jul, vi skal tenne vårt 4 adventslys og gjøre siste innspurten av innkjøp. Vi skal ønske familie og venner god jul, og kanskje bytte gaver med de.

 

 

Her skulle jeg kommet hjem fra i dag🙊🇺🇸 Foto:Reiseagenten

For meg har desember bare flydd avgårde, litt humper i livet men sånn skal det vel være. Jeg skulle egentlig ha kommet hjem fra Las Vegas i dag. Litt rart å tenke på, men noen ganger må helsa og livet komme først. Første gang jeg har «kastet inn håndkle» til en reise. Formen er heldigvis bedre så jul blir det ihvertfall uansett🥰🙌

Jeg hadde gledet meg så veldig til å se et julepyntet Las Vegas, har vært der noen ganger før men aldri før jul.

Fordelen med at jeg ikke reiste er at jeg plutselig kunne være med på juleavslutning med datteren min og hadde dager som ikke var planlagt til hjemmesyssler…… Så da begynte jeg å planlegge 2020 litt før skjema. Alltid deilig å være litt i forkant.

 

🕯🕯🕯🕯 søndag i advent!

Her er vi straks klar for å tenne det siste 🕯🕯🕯🕯 Foto: Reiseagenten

 

 

Her gledes det til søndag, tradisjonen tro skal vi på Putti Plutti Pott i Oslo Spektrum. I år skal mitt eldste barnebarn på 4 år få være med oss, og det skal bli så koselig. Forestillingen har 50 års jubileum, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den, men det er i hvertfall mange. Forestillingen spilles flere ganger om dagen både i dag, imorgen og søndag. Det er noen billetter igjen så jeg, sjekk ut linken Her å ta deg en tur og hent den siste julestemningen du også🎅🏻🤩

 

Her er collector billettene klare til søndag🎅🏻🎟 Foto: Reiseagenten

 

Vi skal vel en tur til jul i Vinterland og en tur på McDonalds i samme slengen, 4 åringen synes det er stas med en Oslo tur. Elsker å vandre rundt der i førjulstiden, Oslo i mitt ❤️.  Bare det å spise et glasert eple og ta en kopp varm kakao er så hyggelig. Mange fine boder hvor du får kjøpt alt fra smykker, klær, julepynt og hjemmelaget mat fra mange steder i vårt langstrakte land.

Virkelig å anbefale.

 

Julaften

Ferdig pyntet til Jul 2019 Foto:Reiseagenten

 

Det blir ingen julaften uten 3 nøtter til Askepott, julepysj, marsipan og julebrus. Vi koser oss i sofaen før vi skal samle hele familien hos mine foreldre. 4 generasjoner samles og det er så koselig, setter så stor pris på at vi får til annet hvert år med alle. Når man får voksne barn og barnebarn, må man jo regne med at de må dele seg.

 

Her hos oss har vi i alle år hatt både pinnekjøtt og ribbe, da ikke alle liker det samme. Så for 2 gang blir det kalkun, fordi det spiser og liker alle.

 

Har du endret på tradisjonene noen gang??? Var litt protester her når jeg sa at det fikk bli en rett som alle liker, men det var suksess og alle ble fornøyd. Det blir liksom litt mindre «rot» når man kun har 1 rett. Ikke så mange kjeler og stress med å holde så mange kjeler varme. Følte at da gikk matserveringen litt enklere. 

Etter middag er det  vel ihvertfall 2 små gutter og en litt stor jente som venter på julenissen. De gleder seg veldig til å åpne pakker, og spenningen er stor om hva som ligger under det treet   🎄🎅🏻

 

Romjul

 

Romjulen skal brukes til å slappe av og noen flere juleselskaper.

 

Mulig det blir noen dager på Norefjell så skiene får luftet seg litt også.

 

Uansett skal vi lade batteriene etter en hektisk høst, og la humla suse litt.

 

 

Håper du og dine for en fin julefeiring og god romjul🎅🏻🎄🥰😏🚌

 

 

Følg meg gjerne på instagram her

Jeg legger ut masse fra mine reiser og dagliglivet på stories✈️🏩🌍🧳😎🚌🚢🌴

Annonser

Trenger du flybilletter, hotellovernattinger eller leiebil bør du sjekke ut linkene under her for gode tilbud.

 
 

 

Bestill før 31.12.2019 med reiseperiode til 29 februar 2020.

Les gjerne noen av mine tidligere innlegg blandet annet om musikkreisen her  eller hvordan utnytte helligdager til ekstra ferie her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.