god-jul-2018
Europa,  Familieferie,  Hotell & Overnatting,  Reisetips,  Sol og badeferie,  Storbyferie

God jul 2018

GOD JUL 2018

God jul 2018 🎅🎄🎁 Da var julaften her , og jeg håper alle får en koselig feiring. Ta vare på hverandre❤

I dag har Norwegian 24% på flybillletter bestill før 23.59 og bruk rabattkode: MERRYXMAS18

sjekk ut her

Håper du vil henge med i 2019 til mange nye reiseopplevelser og tips❤

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

 

Sjekk også ut  https://reisetips24.no for gode tilbud på reiser og reiserelaterte produkter.

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *