fredag og bursdagshelg
Reisetips

Fredag og bursdagshelg!

Fredag og bursdagshelg!

fredag og bursdagshelg
Ett av mine favorittsteder elsker å gå turer her og snufse inn litt sjølukt Foto:Reisetips24.no

Fredag og bursdagshelg! 

Ukene flyr så utrolig fort, det er bare mandag og fredag…… Denne helgen har jeg tenkt å gjøre minst mulig.

Den beste dagen i året kommer for meg…. Hurra for meg på søndag  🇳🇴🎈🎉🍾🎁🎂👑tenk at jeg blir 29 igjen😂 eller kanskje jeg skal hoppe opp et ti år???

Alder er for meg en mental tilstand, ikke et matematisk regnestykke😉 Det eneste problemet er at folk syns det er litt rart at jeg har så gamle unger😱🙃 Regner med at det stikker innom noen i løpet av helgen, så får vel kanskje bake en liten kake🎉🎂🍾

Ut på tur i nærmiljøet eller nabobyen!

Nå som vi ikke skal reise så mye, kan jeg anbefale deg å sjekke ut severdigheter og ting å gjøre i nabobyen eller rett å slett i nærmiljøet. Vi er veldig heldige her i Norge hvor vi har så variert natur. Her kan vi finne sjø, fjell og skog nesten utenfor stuevinduene våre, uansett hvor i landet vi bor. Benytt deg av fine høstdager og kom deg ut å få litt frisk luft og nyt de vakre fargene. Husk det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær…….

Jeg selv var en tur på Villa Malla, Hurumlandet på onsdag. En rask kjøretur fra meg ca 40 minutter, like vakkert der nå på høsten. Pleier å legge inn noen badeturer og litt mat på denne perlen sommerstid. Deilig å kjenne lukten av saltvann, palmesus og se en vakker sandstrand. Jeg henter mye energi og inspirasjon på mine små utflukter.

 

Sjekk ut http://www.visitnorway.com her kan du velge hvilken by du er i nærhet av og finne masse nyttige og fine forslag til aktiviteter, turforslag og severdigheter.

Vi må fortsatt holde oss i Norge… Covid-19 pandemien er ikke over! UD har forlenget reiserådene.

Det har dessverre blitt en oppblomstring på denne pandemien i visse deler av landet vårt, og alle frarådes å reise ut av landet. Vi har  også blitt  oppfordret til å bruke munnbind, spesielt på kollektivtransport. 

Det globale reiserådet er forlenget frem til. 15. januar 2021. 

Det blir derfor ingen tur til utlandet i  julen som jeg vet mange har sett frem til. Vi må nok belage oss på å holde oss i Norge og vaske hendene. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

 

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, Hvor vil du reise når pandemien er over?

eller Gode grunner til å reise på tur

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Håper ukens innlegg falt i smak🤗

Jeg vil ønske deg en riktig god helg🤩 

Klemmer fra Wenche

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 🚗✈️🏩

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere. Du finner mange gode tilbud i Norge også!

REKLAME

 
?c=14374&m=551902&a=378002&r=&t=html
 
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

 

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

REKLAME

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere her

image 8

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *