Det-er-sommer-og-straks-ferie
Båtreise,  Bilferie,  Europa,  Familieferie,  Fottur & Fjell Vandring,  Hotell & Overnatting,  Reisetips

Det er sommer og straks ferie!

Det er sommer og straks ferie!

Det-er-sommer-og-straks-ferie
Drøbak akvarium er alltid artig for både store og små. Foto: Reisetips24.no

Det er sommer og straks ferie. Er du klar for litt ferie? Noen har siste skoledag i dag, men noen går til tirsdag. Her gledes det ihvertfall til tirsdag….

 

Ett merkelig halvår

I år har det vært et spesielt skoleår. Det har vært et kort halvår, men samtidig langt. Hjemmeskole, hjemmekontor og ingen fritidsaktiviteter i perioder, jeg syns det var bra vi gikk mot lysere tider når det inntraff. Tidene har forandret seg på mange måter, men nå ser det ut som verden vil åpne litt opp. Vi har blitt utrolig gode på å vaske hender og holde avstand. Selv om jeg merker at noen har begynt å glemme seg litt… Synes mange kommer veldig nærme i køen på butikken. 

Skoleferien er i gang

 

Sommerferie.jpng

Hvis du har skolebarn som meg, så er det kanskje noen som gleder seg stort  hos deg også, til sommer og ferie? Her har vi nå minste frøken ferdig på barneskolen, og en ny epoke skal starte.  Nå er det soling og bading med venner som er det viktigste på prioriteringslisten, blir dansing neste uke, men etter det venter en lang sommerferie. 

Danmark har åpnet opp for Nordmenn

 

685FA08A BBDE 4967 B87A E7EB50875143
Himmelbjerget flott utsiktspunkt på Jylland Foto:Reisetips24.no
 
 

Danmark gjenåpnet for fritidsreiser og besøk fra Norge 15. juni, men i minimum seks dager. I tillegg tillates transitt gjennom Danmark både for utreise og hjemreise for personer bosatt i Norge.

Vurderer du å besøke Danmark i år, bør du sette deg inn i deres reiserestriksjoner her

Danmark har alltid vært et av favoritt landene til Nordmenn gjennom mange år. Slagordet «Det er godt å være Norsk i Danmark» vil jeg tro de fleste har hørt. 

Ferjene har begynt å gå og det blir satt opp flere fly, nå fra 1 juli.

Trenger du et sted å bo der nede og vurderer å leie et sommerhus, ta en sjekk på linken under her på DanCenter. De har utrolig mange flotte sommerhus, med både bra belligenhet og god standard til gode priser.

Hos Dancenter kan du enkelt bestille sommerhuset ditt – fra små koselige hytter til store luksushytter med svømmebasseng. Flere enn 45.000 gjester har vurdert DanCenter til 4,1 av 5 stjerner og bare i Danmark har de over 5 000 feriehus en kan velge mellom.

REKLAME

?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html

Jylland

Hvis jeg skulle dratt til Danmark i år ville jeg nok valgt Jylland. Sjælland hvor København ligger har litt andre restriksjoner, så turister for foreløpig ikke overnatte i København. 

Jylland har utrolig mange fine strender og attraksjoner.

Her finner du både Legoland, Løveparken og uendelig mange familieparker med badeland og tivoli. I Aalborg finnes en veldig fin Zoo, så her kan du oppleve mye på kort tid. Avstandene er ikke store, så man kan dra på mange dagsturer.

Ebeltoft er en liten koselig by jeg har lyst å nevne, det var her de sier at  Molboene kom fra. En liten sjarmerende by som brosteinsbelagt og veldig mange koselige kroer, kafeér og butikker. Verdt et besøk.

Stryn – Nordfjord

 
 
6FD2369F B12D 43A2 9790 884970BA14B2
På toppen av Loen Skylift Veldig fint og tilrettelagt for både barnevogn og rullestol. Foto: Reisetips24.no

Her ser det ut til å bli noen dager i Stryn og hilse på familien i neste uke.

Blir nok litt turist ting også, som vanlig…..

Så du får henge med på instagram stories eller på facebook for oppdateringer og se hva som rører seg der oppe for tiden.

Skulle gjerne hatt med ski, men tidsskjema denne gangen sier dessverre nei…. Neste gang kanskje. Sommerski sentret forteller om fantastiske forhold. Ingen ting er som å stå på ski i shorts…..

 

Trenger du leiebil i sommer ta å sjekk ut mine tilbud fra AutoEurope

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

Følg meg gjerne på instagram her og  på facebook her

Her vil du finne konkurranser og noen giveaways i tiden fremover.

Ønsker alle en super helg og at det nydelige været vi har  fortsetter.

Du kan gjerne sjekke ut noen av mine tidligere innlegg om Vi må drømme litt nå eller Velkommen Mai

GOD HELG!

Stor klem fra Wenche <3

Trenger du reiseforsikring eller innboforsikring så sjekk ut for gode priser for alle, men spesialpriser for de under 30 år. 

t?a=1510308427&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

 

 

 

Mere å utforske...

[elementor-template id="2621"]

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *