Bilde 18.11.2020 22 02 33 scaled e1605733782555
Reisetips

Den mørkeste tiden og vi holder oss fortsatt hjemme…Venter du også på jul og ett bedre 2021?

Den mørkeste tiden

Den mørkeste tiden og vi holder oss fortsatt hjemme… Venter du også på jul og ett bedre 2021? Jeg vurderte jo å pynte litt tidligere til jul i år for å lyse opp den litt triste tilværelsen. Det er mørkt ute, flere restriksjoner, men med litt julepynt stiger humøret betraktelig. Nå er jeg virkelig klar for jul, røkelse og stearinlys tennes og skaper en lun og koselig stemning. 

Helseministeren sa på onsdag at han anbefalte folk  å henge opp stjernen  i vinduet både for å glede seg selv og andre. Det gjorde susen i heimen her og nå koser vi oss med julefilmer på tv6. Her sender de ny film hver kveld kl 20.00.

Den mørkeste tiden
Elsker å pynte til jul og Timmi Gresshoppe er en av mine favoritter <3 Foto:Reisetips24.no

REKLAME

Skulle du trenge påfyll av håndsprit sjekk ut disse, trykk på bilde. 

NÅ PÅ TILBUD TIL GOD PRIS!! Kr 29,- pr flaske ved kjøp av 3 stk.

Veldig fine å ha i vesken eller i skolesekken til barna.Bilde 22.10.2020 00 07 29

Har du en drøm om å reise?

Tid for å drømme, vi må ikke gi opp
Jeg drømmer om å reise til en slik strand om dagen, Cruise i Karibien står høyt på min liste.

Mange drømmer om å reise, når denne pandemien er over. Jeg synes det er noe av det viktigste å gjøre nå for tiden. Å drømme er gratis og en deilig syssel.

Jeg skal på cruise så fort det blir mulighet for det.  Bare å legge seg i sparemodus, så vi er klare for en tur til Karibien når verden blir frisk. Hvite strender, palmer og paraplydrinker er noe jeg holder motet opp med. Hva gjør du for å holde motet og humøret oppe? 

Nå skal vi glede oss til førjulstiden med lys og kos. Bruke telefonen flittig med å holde kontakt med venner og familie på facetime. Vi venter jo alle på bedre tider.

 

 

Vi må fortsatt holde oss i Norge... Covid-19 pandemien er ikke over! Regjeringen har igjen kommet med nye restriksjoner.

Det har dessverre igjen blitt en stor økning av smitte på denne pandemien både i Norge og resten av Europa den siste uken, og alle frarådes å reise både i Norge og ut av landet. Vi har også blitt oppfordret til å holde os mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt. Nå må alle bidra slik at vi kanskje kan få feire litt jul i år. 

Min oppfordring er som følger:

  • Vask hender ofte med såpe og vann eller håndsprit/Antibac
  • Hold avstand til andre mennesker minimum 2 meter
  • Ring en venn eller bekjent som kanskje er litt ensom
  • Lytt til myndighetene

DUGNDADEN ER IKKE OVER VI ØNSKER ALLE AT VERDEN SKAL BLI FRISK IGJEN <3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Jeg blir veldig glad om du følger meg på Instagram, jeg legger ut masse fra mine reiser på stories. Når jeg ikke reiser utenlands så blir det litt fra dagliglivet og reiser i Norges land.   Instagram Follow her

Du finner meg også på Facebook som Reisetips24.no ✈️🏩🌍

Les gjerne også mine tidligere innlegg, Hvor vil du reise når pandemien er over?

eller Gode grunner til å reise på tur

Har du noen kommentarer eller ønsker om noe spesielt jeg skal skrive om send meg gjerne en mail på wenche@reisetips24.no

Håper ukens innlegg falt i smak🤗

Jeg vil ønske deg en riktig god helg🤩 

Klemmer fra Wenche

REKLAME

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. Vil også minne deg på at reiseforsikringen ofte gjelder til barna  deres fyller 20 år.  Lurt å tegne en egen for de eller få de til å gjøre det. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring og anbefaler å å ha en helårs – forsikring. Da er du dekket når du går ut av døra hjemme hver dag hele året. V

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere

?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html

?c=14374&m=551901&a=378002&r=&t=html

Prepaid?c=28783&m=1424511&a=378002&r=&t=html?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html

?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html

Følg meg gjerne på instagram her 😎🌴✈️🏩image 9

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *