Reisetips,  Familieferie,  Mat & Drikke,  Storbyferie,  USA

BLACK FRIDAY ? OG FØRSTE SØNDAG I ADVENT??

Black friday 🖤 og første søndag i advent

God fredag eller Black Friday 🖤 og første søndag i advent.

Noen som har vært ute og gjort noen gode kupp i dag?Har sett de fleste sentre i Stor Oslo åpnet kl 07.00 og skal være åpne til midnatt😱

Thanksgiving

I går var det Thanksgiving, en dag som jeg håper og tror kan komme til Norge i løpet av noen få år. Thanksgiving er den største og viktigste høytidsdagen for amerikanere. Det er en «takksigelsesdag» hvor familier samles spiser kalkun og gresskarpai til dessert. Veldig mange tar Thanksgiving holiday og feirer i 4 dager. Det er alltid den 4 torsdagen i november og fredagen etter er det alltid Black Friday.

Black Friday

Black Friday var opprinnelig ment som begynnelsen på julehandelen, og er som sagt tidligere alltid dagen etter Thanksgiving i USA. Derfor vil alltid Black Friday være mellom 23 og 29 november hvert år.På mange utsalgssteder åpnes dørene ofte klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. En av de eldste historier om selve dagen er fra midten av 1800 -tallet. Det var finanskrise i USA og alle butikker slet med røde tall. Dagen med gode tilbud gjorde at butikker reddet årets overskudd.

I Norge er vi ganske ferske på denne dagen, vi begynte først i 2010. Det var Norwegian Outlet i Vestby som kom først, og deretter har alle i handlesstanden tatt etter. Det er stadig vekk diskusjoner om at de setter opp prisene noen uker før, for så å selge «billig» på Black Friday. Jeg vil anbefale deg å sjekke pris på de varene du vet du må/skal ha, og ikke kjøpe masse du ikke trenger i utgangspunktet. Det er da du gjør de beste kupppene.

Reisetilbud

De fleste flyselskapene og hoteller har gode priser, så du må nesten sjekke ut. Noen har tilbud kun på Black Friday frem til midnatt, mens andre har helt til søndag kveld/midnatt.

Jeg legger ved noen linker her som jeg har fått tilsendt!!! Vurderer du Cruise i Karibien bør du sjekke Norwegian Cruiselines her de tilbyr 30% rabatt så her kan du få det et billig og bra cruise.

Du kan også sjekke ut denne linken til Icelandair de tilbyr Oslo – Reykjavik for kr 599,- PR vei eller flere steder i Nord Amerika til kr 3200,- Tur/retur Her må du bestille før 3 desember og reiseperioden er 9 Jan – 31 mai.

Sjekk ut linken her

8BA1BA81 B936 4D7E 97D6 8357F68BA621

 

Raskeste veien over Atlanteren er via Island✈️🌍 Foto: Reiseagenten

Man trenger som oftest også hotell når man er ute å reiser, Radisson Hotels har cyber salg og tilbyr derfor 25% rabatt på weekendopphold

Annonser

👇BOOK VED Å TRYKKE PÅ BILDET UNDER👇

?c=27558&m=1659744&a=323004&r=&t=html

👇BOOK VED Å TRYKKE PÅ BILDET UNDER👇

Trenger du leiebil ??? Auto Europe har Black Friday salg helt frem t.o.m. mandag 2.desember med opptil 40% rabatt på leiebiler fra 167 ulike leverandører i 71 ulike land! 

Black Friday igjen og første søndag i advent

Ett siste supertilbud er fra STS Alpereiser, Få opp til 60% rabatt på skireiser til Alpene! Tilbudene kommer opp på hjemmesiden kl 00.01 på fredag 29.november. Men husk – rabattene gjelder bare i 24 timer!

😎🤩⛷🎿🏂

👇BOOK VED Å TRYKKE PÅ BILDET UNDER👇

?c=12961&m=1355325&a=323004&r=&t=html

Hvis du ønsker generelle gode tilbud på både fly og hotell kan du alltids finne mye på linken min til Momondo.

👇BOOK VED Å TRYKKE PÅ BILDET UNDER👇

?c=19390&m=1587514&a=323004&r=&t=html

Første søndag i advent

Er du klar til adventstiden? Her har det faktisk vært jul noen dager alt og både Innendørs og utendørs pynt er på plass. Jeg elsker jul ❤️🥰🎅🏻 Har så mye pynt at hvis jeg skal ha noe glede av pynten må den opp tidlig🤩🤩🤩 Når man i tillegg skal ut å reise en uke i desember er det viktig at alt er i orden……

De fleste steder er det tenning av julegrana og her kommer barnebarna På overnatting så vi skal kose oss❤️

Ønsker alle en riktig God helg med eller uten shopping!!! 🛍🛒👜👠

Blir veldig glad hvis du følger meg på instagram, du kan trykke her

Jeg legger ut mye på stories hver dag, og spesielt når jeg er ute å reiser.

✈️🏩🏖🚢🌴🌍🧳

Du finner meg også på Facebook, hvis du er der🥰 Under reiseagenten.

Les gjerne mine tidligere innlegg Ukens tips om reiseforberedelser✈️🏩🚗    eller Storbyferie med barn

 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *