august rett rundt hjørnet
Bilferie,  Familieferie,  Fottur & Fjell Vandring,  Hotell & Overnatting,  Leiebil,  Reisetips

August er rett rundt hjørnet, sommermåneden Juli har sin siste dag for i år.

August er rett rundt hjørnet,

sommermåneden Juli har sin siste dag for i år.

 

august er rett rundt hjørnet
Deilig med en dusj i varmen Foto:Reisetips24.no

Nok en sommer går mot høst…farvel juli og velkommen august! 

Vi begynner å bli ferdige med ferie og skolen begynner snart igjen. August kan bli en veldig fin måned det også, men når skolen er i gang er det på en måte høst synes jeg.

August forbindes jo stort sett med skolestart, og da er liksom høsten her. Jeg er liksom ikke helt klar ennå🙈 Vi har hatt en fin sommer tross en veldig kald juli, og god været er på vei tilbake med både sol og varme her på Østlandet. Juli 2020 har ikke akkurat levert syns jeg for mitt vedkommende. Har ikke blitt de lange late dagene på stranda og båtturer som jeg hadde tenkt…..

I år har det vært litt annerledes ferie for oss alle, vi har oppholdt oss i Stryn, Fredrikstad, Oslo og noen småturer til Tønsberg, Larvik og Tvedestrand. Det har vært veldig mange fine opplevelser og vi har fått med oss masse. 

Nå håper vi bare at COVID-19 tar sin kost å reiser sin vei. Ønsker definitivt ikke en ny runde med nedstengninger nå.

august-rett-rundt-hjørnet
Blakset rett utenfor Stryn Foto:Reisetips24.no

 

Hverdagen kommer brått på

 

Jeg tror at det skal egentlig bli litt godt med litt hverdag og rutiner igjen, vi skal tyvstarte litt med Danse sommerskole i 14 dager fra mandag. Er en som gleder seg veldig til å danse og synge litt igjen. Om 14 dager er det ungdomsskolen som venter, hjelpes tiden flyr…..

Er det tegn på at man blir eldre tro ? Barndommens sommer varte alltid veldig lenge,  og det var så fint vær! Jeg lå på brygga og fisket krabber eller badet 24/7 Vi gikk alltid i badetøy……Eller er det det at man husker best de fine solskinnsdagene best? 

 

august-er-rett-rundt-hjørnet
Håpet på mange slike kvelder i ferien , tror det ble 2 Foto:Reisetips24.no

 

Når kan vi reise utenlands igjen?

 

nytt-år-nye-muligheter-har-du-en-bucketlist

 

Det er noe jeg kjenner på kroppen, en som er vant til å være ute på farten ihvertfall annenhver måned…. og kanskje noen ganger flere ganger i måneden. Her  kribler det veldig i reisefoten. Jeg kom hjem fra Dubai 14 dager før Norge ble stengt ned, men det føles som det er flere år siden….

Nå har det vært oppmykning av reiserestriksjonene, men allikevel er det noe som strider litt imot. Vi har jo sett at Spania ble rødt igjen og at det blir stengt ned igjen i Belgia fra i morgen.

Er det ikke bedre å vente litt så vi blir kvitt det, men det kan jo ta mange år.?  Verden må jo gå videre også? Jeg vingler mellom at jeg er litt redd for oppblomstring av smitten, flere nedstengninger og en drøm om å snart sette meg på et fly.

Samtidig tenker jeg på alle som er berørt av å ikke ha noen jobb og alt det medfører for både ansatte og bedriftene. Nå håper ihvertfall jeg at de snart har en vaksine klar, og at verden blir frisk igjen.<3

Ønsker du og holde deg oppdatert på regjeringens reiseråd kan du sjekke her

Ønsker dere alle fine følgere en super helg 😎🌞 Her skal vi feire litt bursdag og håper på litt sol og varme, det blir veldig kos🥰🍓🎂🇳🇴

 

Sommerklemmer fra Wenche

Se også mine tidligere innlegg https://reisetips24.no/

Reklame

Reiseforsikring

Vil bare minne dere på at det er viktig å huske å tegne reiseforsikring på barna  deres hvis de er over 21 år. De  regnes ikke som hjemmeboende barn lenger etter fylte 21 år. Årene går så utrolig fort, og plutselig er den lille poden stor.

reklame

Du kan sjekke ut reiseforsikring her, de har flere forskjellige løsninger.

t?a=1497940556&as=1504042194&t=1&tk=1&i=1

Les mer om forsikringene de tilbyr her, gode rabatter for reisetips24.no sine lesere her

Du kan  lese mine tidligere innlegg om Sommer 2019 i Fredrikstad eller Sommerferien er her

Trenger du hotell, fly eller leiebil se linker under 🚗✈️🏩

 

Vurderer du å reise og trenger fly, hotell eller leiebil  kan du jo sjekke ut tilbudene som gjelder denne uken fra mine samarbeidspartnere.

 
Reklame
?c=19390&m=1587514&a=378002&r=&t=html
?c=27558&m=1749004&a=378002&r=&t=html
 
?c=28783&m=1424620&a=378002&r=&t=html
 
?c=9260&m=832948&a=378002&r=&t=html
 
?c=28368&m=1525329&a=378002&r=&t=html
 

 

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *