amish-folket

Amish folket

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

Amish folket

Jeg er litt over gjennomsnittet interessert i hvordan andre kulturer bor og lever. Amish folket ble derfor besøkt når jeg var i Pennsylvania. 

Jeg var i Pennsylvania. Skulle sjekke ut Hershey sjokolade museum, noen fornøyelsesparker, Philadephia storbyen og jeg skulle spise Philly steak😊 Men det bor det en del Amish folk der, har jo sett de på TV. Er det virkelig sånn de bor?? Dette måtte sjekkes ut!! Så jeg dro til Lancaster og som dere ser på bildene. Det er spesielt å se skilter ops for hest og kjerre i dagens samfunn.

Amish folket er et fredelig folkeslag, de fleste driver gårdsbruk, og de er dyktige håndverkere, Spesielt møbelsnekkere og annnet kunsthåndverk. De lever som på 1800 tallet ennå. De har ikke strøm , de har ikke lov til å kjøre bil, men de kan sitte på😊 og de bruker ikke bankkort, kun cash kontant, selv skatten sin betaler de kontant😊 Jeg ble fascinert av hvordan de får det til. Alle som ikke er Amish er «engelske».

Skal du på denne kanten av USA så ta deg en tur å se og besøk en av besøksgårdene. Smak på Pretzels med sennep, eller noen av de andre deilige tingene de lager.

Ønsker dere alle en riktig god Helg

Følg meg gjerne på instagram her

Sjekk også ut  https://reisetips24.no for gode tilbud på reiser og reiserelaterte produkter.

 

1 hendelser på “Amish folket”

  1. TAKK for flotte bilder og en ditto (og informativ) tekst!
    For å få mest mulig innsikt, opplysninger og kunnskaper om hvordan andre kulturer bor og lever (med mer), må man ha TID. Bevege seg langsomt. For det er ikke gjort i løpet av en time eller to, for å si det sånn (;
    Ønsker en fortsatt fin helg ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.