2019-er-godt-i-gang

2019 er godt i gang

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Epost
Share on print
Skriv ut

2019 er godt i gang

2019 er godt i gang et helt nytt og blankt ark med tittelen 2019 som vi nå skal begynne å fylle med innhold, og spennende reiser. Det nye året skaper seg ikke selv, det må vi gjøre selv. Forhåpentligvis vil vi fylle det med positive reiser og opplevelser, som vi kan ta med oss videre i livet, som gode og verdifulle minner.

Denne uken har startet med masse spennende møter for min del. I min bransje starter året med Reiselivsmessen på Telenor Arena. Det kommer alltid mange agenter og samarbeidspartnere til Norge på besøk, og de kommer selvfølgelig med masse nyheter

Bor du i nærheten av Oslo bør du ta turen hvis du har noen reiseplaner, eller trenger litt inspirasjon til å finne noen. Mange flotte foredrag er det også.

Jeg har hørt noen rykter om at Albania er en av charter operatørenes nyheter. Middelhavets skjulte ferieparadis sies det. Jeg har aldri vært der, men skal sjekke det litt ut på fredag. Jeg skal komme med oppdateringer i løpet av helgen om både Albania og masse andre spennende reisemål.

Ha en fortsatt fin uke🤩

Du kan følge meg på INSTAGRAM Her

eller på Facebook her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mere å utforske...

Siste oppdateringer

TOPP 10 Support & News
Kategorier

Kontakt oss

Få de siste oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ingen spam! Du mottar kun nyhetsbrev med relatert innhold om reisetips og tilbud.